CASA MARIOL

Vermouthen vender tilbage. På cafeer og barer serveres igen vermouth i cocktails og neat. Bølgen startede i Spanien efter finanskrisen, hvor mange var trætte af dyre og komplicerede importøl og Pingusvine serveret på fortovscafeer. Istedet ville man gerne have den simple bitter/søde vermouth, som kan købes til en meget fair pris.

I Batea, en smuk middelalderlig landsby i et næsten skjult område i det sydlige Catalonien med små 2000 indbyggere omgivet af vinmarker, finder man familievingården Casa Mariol, grundlagt i 1945 af José María Vaquer Bes. I sit hjem havde de altid lavet vin, så José María begyndte at sælge den ved hjælp af sin helt nye Opel Blitz-bil. Vinen fra Batea begyndte at nå vigtige markeder som Reus og Barcelona, og på tønder fra byens vinhandlere var det almindeligt at finde "Batea" skrevet i kridt.

I dag kører 3. generation videre, stadig med udgangspunkt i Bateo. De har arvet viden om at lave kvalitet til en god pris og har lyst til at sprede deres viden, kultur og kærlighed.

Casa Mariol fokuserer på at producere vermouth af fantastisk kvalitet, med en moderne tilgang til udsmykningen på flaskerne af den tyske grafiker Mirko Borsche.

Casa Mariol logo

Vi vil have vores vin og vermouth til at være ukompliceret, sjov og tilgængelig for alle

Smag deres Crafts

Find deres craft i

Indeholder 1x Hvid Vermouth og 1 stk. Aronia Dry Gin
Læs mere
490 DKK
Inderholder 1x hvid vermouth fra Casa Mariol og 1x Partisan Vodka
Læs mere
400 DKK