HERBIE GIN

Prisvindende maker!

Er man på udkig efter udsøgt danskproduceret spiritus, kommer man ikke uden om Anders og Anders (Skotlander og Bilgram). De to er henholdsvis direktøren og destillatøren bag ginmærket, Herbie Gin.

Herbie Gin produceres på Bilgrams destilleri, Nordjysk Brænderi, der ligger ved Jammerbugten. Deres første gin, Herbie Gin Original vandt dobbelt guldmedalje i konkurrencen FiftyBestGin, der kårer verdens 50 bedste gin.

Herbie Export er i dec. 2018 kåret til verdens bedste gin

Gin

Herbie Gin

Herbie Export

70 cl
279 DKK
Gin, Spiritus 40 %

MIXERS TIL DIN HERBIE GIN

Udvalgte anmeldelser

”Kraftigt parfumeret gin med blomster og lakrids og beskedent enebærpræg. En absolut personlighed, hvor blomsterpræget overlever selv den kraftigste tonic”.
– Magasinet Gastro

”Nordisk Brænderis samarbejde med Anders Skotlander kan føre til mere end god rom. Herbie Gin er tilsmagt med ingredienser som enebær, fennikelfrø, rosmarin, appelsinskal og æbler, og har helt fortjent modtaget internationalt hæder for sit udtryk”.
– En Verden Af Gin

”Ginnen er en London Dry Gin, smagssat med 10 botanicals – bl.a enebær, fennikelfrø, rosmarin, lakridsrod, appelsinskal og danske æbler. Specielt anis og varme fra fennikel og lakridsrod træder frem, men også friskere og skarpere toner fra enebær og rosmarinen er med til at binde det hele sammen i en utrolig smagsmæssigt tætpakket gin”.
– Gastromand

”93 point. Intens i næsen med masser af enebær. En yderst smagfuld gin med enebær, krydderier, koriander og en let sødmefuld eftersmag. Ren og flot i udtrykket med en lang eftersmag. Viser i den grad, at vi også kan være med herhjemme på gin-fronten.”
– Thomas Rydberg, Ekstra Bladet

“Jeg er normalt ikke den store gin-fan, men denne nordjyske fætter kunne godt lokke mig til en gin og tonic. Herbie Gin er hånddestilleret og har smag af blandt andet enebær, fennikelfrø og danske æbler. Meget velsmagende.!
– Kimmie Prütz Petersen, Hendes Verden

“Hvis du er til æble, appelsin, rosmarin, enebær, fennikel og især smag af lakrids – så har Herbie Gin potentiale til at blive din bedste ven.”
– Gintossen

Smag deres Crafts

Find deres craft i

Indeholder: 1 x Herbie Gin, 1 x Queens Hyldeblomst Likør, 2 x Sourcy Sparkling
Læs mere
549 DKK 575 DKK
Indeholder: 1 x Herbie Virgin alkoholfri Gin,  1 x Queens Hyldeblomst Likør & 2 x Sourcy Sparkling
Læs mere
475 DKK
Indeholder: 1 x Herbie Virgin, 2 x Oh Deer Tonic, 2 x Terme De Crodo Tonic.
Læs mere
265 DKK
De fleste elsker duften af glögg til jul – det gør vi ihvertfald hos Craft Makers Collective, derfor synes vi alle skal kunne nyde glögg i julen også dem ..
Læs mere
294 DKK
Indeholder: 1 x Herbie Original, 1 x Mondino Amaro, 1 x Queens Hyldeblomst
Læs mere
600 DKK 687 DKK
Indeholder: 1 x Herbie Original, 1 x Mondino Amaro, 1 x Frederiksdal likør.
Læs mere
753 DKK