Lottrup

Prisvindende maker!

“Lottrup øllene er det bedste af to verdener - på mere end en måde…”

…for det første kan du smage den iver, der er i at vise en nye ølserie frem på bedst mulige måde, mens den på samme tidspunkt bygger på en stolt historie og tradition.
Lottrup står nemlig på skuldrene af bondedrengen M.C. Lottrup, der tilbage i 1856 blev manden bag det århusianske bryggeri, Ceres.

...for det andet har folkene bag Lottrup valgt at sætte fokus på den tidlige amerikanske bryggertradition, der blev stærkt influeret af den store tilstrømning af europæere der fandt sted i 1800-tallet. De bragte alen til Amerika, hvor den blev tilpasset med et humlevalg der gav den en mere varieret smagsbillede. Nu har Lottrup taget den tilbage og placeret den på dit bord igen.

“Hos Lottrup har vi valgt at satse på velsmag fremfor at eksperimentere”

Smag deres Crafts

Find deres craft i

Indeholder: 1 x Nohrlund: Den Sorte, 1 x Lottrup: Imperial Coffee Bourbon Stout
Læs mere
260 DKK
Indeholder: 1x Kissmeyer - Fruit IPA 1 x Schiøtz - BOHEMIAN PILS 1 x Kissmeyer - KISSMEYER GARAGE EAGLE KISS 1 x Lottrup - AMERICAN LAGER Til 2 personer..
Læs mere
115 DKK
Give din far denne bokse i fars dags gave og book ham til en hyggelig dag med øl smagning. I denne bokse får du både lyse og mørke øl, der er noget for en..
Læs mere
300 DKK
Denne bokse passer perfekt til grillet kylling, pølser og kød uden kraftig marinade. I denne boks finder du påskebryg hvor den bløde smag passer til det le..
Læs mere
147 DKK