NOHRLUND

Prisvindende maker!

cocktails

Nohrlund repræsenterer en verden af håndlavede cocktails på flaske inspireret af den nordiske tradition. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste typer spiritus, rene friske råvarer og kompromisløs kvalitet.

En glad aften i 2014 sad en flok cocktailglade venner, heriblandt Søren Aamand og Anders Houmann, i et sommerhus på Fyn og miksede drinks. Det blev startskuddet til Nohrlund, der laver super lækre pre-mixed cocktails, som kan nydes og serveres af enhver.

Allerede i 2015 blev Aamand og Houmann belønnet for deres hårde arbejde ved at vinde sølv, guld og dobbelt guld ved San Francisco World Spirits Competition, som den første producent af pre-mixed cocktails nogensinde. Alle Nohrlunds cocktails er lavet på originale opskrifter, og kun de allerbedste råvarer bliver brugt i tilberedningen. Glæde dig fx til en cocktail med gin fra verdens første økologiske gin-destilleri.

Nohrlund er i al sin enkelthed cocktails, som vi kender dem, blot tappet på flaske.

75 cl. Cocktails

20 cl. Cocktails

Smag deres Crafts

Find deres craft i

Indeholder: 4 x Nohrlund X Snaps Bornholm Cocktails.
Læs mere
129 DKK 148 DKK
Indholder: 4 x Nohrlund: Valnøddevodka, Brombær & Basilikum.
Læs mere
129 DKK 156 DKK
Indeholder: 2 x Gin, gulerødder og vanilje, 2 x Karameliseret rom, espresso og chokoladebitter, 2 x valnøddevodka, brombær og basilikum, 2 x gin hyldeblomst ..
Læs mere
456 DKK