SKOTLANDER

Prisvindende maker!

”Alt er lavet ved håndkraft, så vi kan ikke garantere at smagen er 100% ens hver eneste gang. Men det er det, vi selv sætter pris på.”

Navnet er Skotlander, Anders Skotlander. Og han laver prægtig rom i Nordjylland. Anders har taget hele verden med storm, siden han lancerede sin allerførste rom, Skotlander Rum I, der bare fire uger efter lanceringen i 2014 vandt guldmedalje ved RumXP Tasting Competition i Miami. Siden er det kun gået én vej.
Skotlander produceres i Nordjylland på Nordisk Brænderi, som du også finder her på Craft Makers Collective. Alle flaskerne er håndtappet og nummereret, og Anders laver omkring 150 flasker på hvert batch.

Alt er lavet ved håndkraft, så vi kan ikke garantere at smagen er 100% ens hver eneste gang. Men det er det, vi selv sætter pris på.

Smag deres Crafts

Find deres craft i

INDEHOLDER: 1 x Skotlander Cask Rum 5 x Ginger Beer Bland den danske blæst fra den jyske vestkyst med den viltre afro-caribiske kultur, og du har ga..
Nøgleord
  • Ginger beer
  • Rum
Læs mere
547 DKK 559 DKK
Cask Rum er fadlagret i 18 måneder i det nordjyske på små 40-liters px sherrytønder. Du bliver mødt af en duft af brændt sukker, karamel og vanilje. Mens ..
Læs mere
599 DKK
Indeholder: 1 x Great Dane Mørk Rom, 4 x Terme De Crodo Ginger Beer.
Læs mere
409 DKK
Den perfekte gaveæske til romelskeren. Gaveæsken indeholder 4 x 2cl. flasker med eksklusiv dansk produceret Skotlander Rom, faktisk er flaskerne så ekslusive..
Læs mere
199 DKK