Small Batch Bornholm

“På Bornholms mindste bryggeri, Small batch brygger de øl med lidt mere af det hele og masser af det andet, for som de siger, ‘...vi er stolte af vores størrelse - småt er godt’.

Small Batch Brewery startede ud i 2015, hvor de blot skulle være en del af Hallegaards madkoncept, men det skulle hurtigt vise sig, at det lille bornholmske bryggeri var klar til selv at være hovedretten. Derfor holder de nu til på havnen i Rønne, hvor der er også er plads til et nyt bryganlæg.
De henter inspiration fra årstiderne og naturen på Bornholm kan smages i den smages i den autentiske bryg, hvor der bruges de bedst tilgængelige råvarer og kvalitet vægter højere end omkostninger.
I deres korte levetid er de allerede blevet nomineret til ‘Årets danske bryggeri’ to gange hos Danske Ølentusiaster, samt indtaget flotte placeringer i kampen om ‘Årets julebryg’ og ‘Årets ølnyhed’ 2018.
Følg med i sortiment som ofte ændrer sig i takt

Med grundighed, kærlighed og respekt for det gode øl giver vi dig en unik oplevelse

Smag deres Crafts

Find deres craft i

Indeholder: 1x Brasserie de Vézelay - FRENCH PALE ALE BIO 1 x Svendborgsund Bryghus - PALE ALE 1 x Small Batch Bornholm - HAVTORN 1 x Kissmeyer - INTO THE ..
Læs mere
134 DKK