Forsendelse og Levering

Billig levering

Hos Craft Makers Collective skal det være nemt og billigt at få leveret lækre drikkevarer, præcis hvor man vil have dem.

Derfor tilbyder vi følgende leveringsmuligheder:
Post Nord Pakkeshop og Nærboks: 29,-
Post Nord Hjemmelevering: 49,-
Post Nord Erhvervslevering: 49,-

Der er gratis fragt til Post Nord Pakkeshop og Nærboks på ordrer over 549,- 

Hurtig Levering

Vi kender det godt, det kan være hårdt at vente på sine lækre drikkevarer. Derfor gør vi og vores lagerfolk alt hvad de kan for at få ordren afsted. Bestiller du før kl. 12, kan du forvente en leveringstid på 1-2 hverdage. Der kan dog være tilfælde som events og forudbestillinger hvor der vil være længere leveringstid. I så fald vil det fremgå af produktsiden. Ovenstående gælder naturligvis kun så længe varen er på lager, dette kan du se på produktsiden. Skulle der mod forventning være en fejl i vores lagerstatus, kontakter vi dig, og finder en løsning.

OBS: En gang i mellem er der nogle varer, der købes som forudbestilling. Er det tilfældet, er leveringstiden længere, og forventet afsendelsestidspunkt vil fremgå af de individuelle produktsider.

Sikker Levering

Da vi ofte sender tunge glasflasker, har vi fået specialudviklet vores forsendelses kasser, så flaskerne holdes fast, og ikke støder sammen. Skulle du mod forventning opleve at din ordre indeholder en knust flaske, bedes du kontakte vores kundeservice på kundeservice@craftmakerscollective.com.