Handelsbetingelser

Salg af fysiske varer via nettet.

Handelsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på www.craftmakerscollective.com.

Siden ejes og drives af:

Nordic Spirits ApS
CVR-nr. 37767379
Gyldenholm Allé 23
2820 Gentofte
Tlf. 29230629
kundeservice@craftmakerscollective.com

Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Visa, Visa-electron, Mastercard, Mastercard Debet, Mobilepay.

Ved betaling med Visa Electron, Mastercard Debet, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Beløbet trækkes, når varen afsendes.

Hvor der er tale om specialfremstillede varer, som fx. Smagekasser, jule- og adventskalendere og firmaevents, kan betalingen trækkes før afsendelse. I så fald vil det fremgå af produktsiden.

Da vi er blevet gjort opmærksomme på at ovenstående kan fortolkes på flere måder, har vi ændret vores procedure, så pengene ikke trækkes ved bestilling men ved afsendelse.

Ønsker du din forudbestilling refunderet, bedes du kontakte os på kundeservice@craftmakerscollective.com

Alderskrav

Craft Makers Collective overholder den danske lovgivning omkring salg af alkohol. Der gælder derfor følgende aldersgrænser ved handel på Craft Makers Collective:

  • Kunder skal være minimum 18 år for at købe alkohol over 16,5%
  • Kunder skal være minimum 16 år for at købe alkohol over 1,2%

Craft Makers Collective forbeholder sig retten til at kræve billededokumentation fra kunden inden ordren behandles.

Ikke afhentede forsendelser/nægtet modtagelse

Ved forsendelser der er nægtet modtagelse eller ikke er afhentet i pakkeshop indenfor anført frist, forbeholder vi os retten til at fratrække et beløb svarende til vores faktiske fragtomkostninger i forbindelse med returnering af forsendelsen. Beløbet vil blive fratrukket når ordren returneres.

Levering

Vi tilbyder at levere varer til adresser i Danmark.

Varerne leveres 1-3 hverdage efter din bestilling - Ved undtagelser nævnes det på den enkelte produktside. Se mere under de enkelte varer. Vi tager forbehold for midlertidigt udsolgte varer.

Vi tilbyder følgende leveringsformer: Post Nord med omdeling og Post Nord Pakkeshop..

Ved køb over 549,- tilbydes gratis fragt til Post Nord Pakkeshop.

Du kan se vores leveringspriser her: https://craftmakerscollective.com/pages/forsendelse-og-levering.

Fortrydelsesret

Vi yder fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven, der er derfor IKKE fortrydelsesret på salg af drikkevarer. Ved salg af andet (eksempelvis glas eller merchandise) gælder nedenstående:         

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Se om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet ”tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse”.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra, du får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere partier eller dele løber fortrydelsesfristen fra du får det sidste parti eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Du kan miste din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen eller emballagen på sodavand, spiritus, øl, cocktails, cider.

Sådan fortryder du

Du fortryder ved at give os klar besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder, til Nordic Spirits ApS, Gyldenholm Allé 23, 2820 Gentofte, tlf. 29230629, kundeservice@craftmakerscollective.com.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, som er gengivet sidst i disse salgs- og leveringsbetingelser, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til Dansk E-Logistik, ATT: Craft Makers Collective, Heeringvej 25, 4690 Dalby uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returnering af varen.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke ekstra omkostninger, når du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder.

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Varens stand ved returnering og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af en vares værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen. Emballagen må åbnes, men ikke ødelægges. Hvis emballagen mangler eller er ødelagt, kan det udgøre en værdiforringelse, som du hæfter for.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Reklamation – hvis der er noget galt med varen

Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler på dine varer, bedes du hurtigst muligt og senest 3 dage fra modtagelse af dine varer kontakte vores kundeservice, via mail eller per telefon, så vi kan rette fejlen.

Der kan være tilfælde hvor vi har brug for at få tilsendt det produkt du reklamerer over inkl. Emballagen, så vi kan undersøge det nærmere, og evt. videresende det til vores leverandør. Du bedes derfor gemme produktet inkl. Emballagen, indtil du har været i dialog med vores kundeservice. Skulle vi have behov for at få produktet returneret, afholdes udgifter til transporten af os.

Ved produkter der ikke er drikkervarer, finder købelovens mangelsregler anvendelse. Du har derfor 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få produktet repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængigt af den konkrete situation. Dette er kun gældende, såfremt der er tale om en berettiget reklamation, og hvis manglen ved produktet ikke er opstået som følge af slid, fejlagtig brug eller anden adfærd, der har forvoldt skade på produktet. Du skal reklamere hurtigst muligt og senest 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen eller manglen ved produktet.

Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes hus: https://kpo.naevneneshus.dk.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: kundeservice@craftmakerscollective.com.

Andre vilkår

Gavekort

Gavekort til www.craftmakerscollective.com er gyldige i 3 år fra udstedelsesdato.

En eventuel restværdi kan udbetales mod et gebyr på 25 DKK.

Såfremt gavekortet ikke er anvendt inden udløb, kan restbeløbet krævet udbetalt i op til et år efter udløbsdato. Herefter kan restbeløbet ikke kræves udbetalt.

Ønskes et evt. restbeløb udbetalt, skal kundeservice kontaktes på enten mail eller telefon.

Håndtering af pantflasker

Vi tager gerne dine flasker retur og de kan sendes til vores lager:
Dansk E-Logistik
Att: Craft Makers Collective
Heeringvej 25
4690 Dalby

Såfremt du ønsker at sende dine flasker retur, skal du kontakte vores kundeservice inden afsendelse.

Vi modtager kun flasker der er pantmærket. Flaskerne skal være pakket forsvarligt og være helt tomme. I hver kasse, skal der være en seddel med dit navn, adresse, telefonnummer, email adresse og kontonummer.

Når kasserne kommer til vores lager, vil produkterne blive talt op, og beløbet bliver efterfølgende overført til din konto. Der kan gå op til 14 hverdage før beløbet er overført til din konto.

Ved brug af denne serviceydelse kræves et gebyr på 30 øre pr. enhed.

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Nordic Spirits ApS, Gyldenholm Allé 23, 2820 Gentofte, kundeservice@craftmakerscollective.com:

- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

- Bestilt den (*)/modtaget den (*)

- Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

- Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

- Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

- Dato

(*) Det ikke relevante udstreges