Konkurrencebetingelser - Natholdets Julekalender Forpremiere

Facebook- og/eller Instagram-siden, der afholder konkurrencen, drives af:

Royal Unibrew
Faxe Allé 1
4640 Faxe

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, associeret eller sponsoreret af Facebook Inc.

Ved spørgsmål til konkurrencen rettes henvendelse til Royal Unibrew på følgende e-mailadresse: kundeservice@craftmakerscollective.com 


Præmie

Du vinder 6 billetter til forpremieren på Natholdets julekalender. Eventet afholdes på Anarkist Beer and Food Lab i Odense den 28 november 2020. Der vil være mad under eventet samt overnatning efter endt event. Værdi: 10.000 kr.  

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. 

Der tages forbehold for aflysning af forpremieren. I tilfælde af aflysning, vil det ikke være muligt at få udbetalt præmiens værdi kontant, men præmien vil blive erstattet af et gavebevis til værdi af 10.000 kr. til et event på Anarkist Beer & Food Lab i Odense inkl. overnatning.


Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne i Facebook- og/eller Instagram-opslaget.

Deltagelse i konkurrencen er betinget af køb af Natholdets Julekalender til en værdi af kr. 999,- på craftmakerscollective.com inden den 8/10 kl. 23:59.

Du skal være minimum 18 år for at deltage i konkurrencen.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at Royal Unibrew offentliggør dit navn ved opslag på Instagram og Facebook, hvis du vinder. Såfremt du vinder, og IKKE ønsker dit navn offentliggjort, skal du give os besked herom senest 24 timer efter, at du har modtaget besked om, at du har vundet.

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Royal Unibrew sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.


Tidsforløb

Konkurrencens løbetid fremgår af Facebook- og/eller Instagram-opslaget.


Besked til vinderen

Vinderen findes ved lodtrækning d. 9. oktober 2020 og kontaktes via e-mail på den mailadresse, man har opgivet ved afgivelse af ordren på craftmakerscollective.com.

Hvis vinderen ikke har reageret indenfor 3 døgn efter at have fået e-mailen, forbeholder Royal Unibrew sig ret til at trække en anden vinder.


Brug af oplysninger

Royal Unibrew A/S, Faxe Alle 1, 4640 Faxe er arrangør af konkurrencen og dataansvarlig. Eventuelle oplysninger, du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen, vil ikke blive afgivet til tredjepart og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen. Herefter slettes dine data.

Læs mere om Royal Unibrews privatpolitik her: http://royalunibrew.dk/persondatapolitik/