OM OS

En kort introduktion til vores projekt

Craft Makers Collective er sat i verden for at udbrede kendskabet til craft drikkevarer gennem inspirerende personlige historier og nøje udvalgte produkter. Alt sammen serveret i øjenhøjde til dem der nyder produkterne.

På vores digitale hylder finder du et bredt sortiment af både craft øl, vand, spiritus og andre drikkevarer af høj kvalitet. Der er noget for enhver (god) smag, og vi sender det hele til din foretrukne adresse.

Craft Makers Collective stiller bl.a. skarpt på gode folk i ind- og udland, der har sat sig for at skabe noget med hjertet–og som derefter fører det ud i livet. Vores tilgang er passioneret, oplysende og strippet for nørderi. 

Skabt på samarbejde

Initiativtager til Craft Makers Collective er Royal Unibrew i samarbejde med Nordic Spirits. Men det er samarbejdet med de mange craft makers i ind- og udland, der gør vores projekt til noget helt specielt. Kort fortalt, mener vi helt oprigtigt, at det gode arbejde fortjener at blive anerkendt uanset hvis navn, der står på etiketten. Derfor går vi sammen. For i sidste ende kommer det os alle til gode, hvis vi i fællesskab kan give forbrugerne smag for noget bedre.

Sortiment

Sortimentet sammensættes naturligvis efter samme mantra om at sætte fokus på craft produkter af høj kvalitet. Vi vil hellere udfordre, overraske og guide med skiftende produkter og collections, end at drukne forbrugeren i et stort men uoverskueligt udvalg. Ved at samle vores produkter og lager på ét centralt sted, gør vi det lettere for dig at gå på opdagelse i de mange smagsoplevelser. Samtidigt hjælper vi små og uafhængige makers med distributionen, så de kan koncentrere sig om det, de brænder for.

CHEERS TO WELL-MADE!