Smag øllene

Køb smagekassen og se smag de øl der var med i smagningen.

KØB SMAGEKASSEN

Køb øl fra smagningen

Find øl fra smagningen, og mere fra de deltagende bryggerier.

KØB ØL 

Den 14/5-2022 sendte vi sammen med Tivoli knap 4½ times live ølsmagning. Det var underholdende, lærerigt og ikke mindst velsmagende. Undervejs besøgte vi 12 danske bryggerier, der hver i sær bidrog med en øl til smagningen - fra lys til kulsort.

Det bedste ved det hele, er at du har mulighed for at se og smage det hele på bagkant.

Verdens Største Virtuelle Ølsmaging er mere end en ølsmagning

Vi kalder det for Verdens Største Virtuelle Ølsmagning, og det bliver dét. Altså verdens største, når vi forsøger at slå den officielle Guinness World Record, som vi sammen satte sidste år.

Men arrangementet er meget mere end "bare" en almindelig ølsmagning, som du måske kender det. Smagekasserne, som du kan bestille, indeholder naturligvis alle de samme øl, men udover ølsmagnings elementet kan du forvente en masse underholdning, kendte gæster, musikalske indslag, stemningsrapporter, konkurrencer og meget andet.

Vi kalder det Party-in-a-Box, og du kan godt begynde at glæde dig.

Hvilke øl skal vi smage?

Traditionen tro er øllene, der indgår i smagningen en hemmelighed, indtil du modtager smagekassen. Vi vil dog løbende fortællermere om bryggerier og øltyper. Det gør vi bl.a. gennem Facebook eventet, som du kan tilmelde dig nedenfor. Du kan forvente 12 spændende danske specialøl, fra de helt lyse pilsnere, til de kulsorte imperial stouts.