Sammen slår vi rekorden d. 8 maj

Vær med når vi lørdag d. 8 maj står sammen om at slå den officielle verdensrekord i ølsmagning. Vi sender live fra plænen i Tivoli, og du kan deltage på tre forskellige måder. Det bliver en eftermiddag fyldt med underholdning, livemusik, kendte gæster og naturligvis gode danske specialøl.

Smag med Hjemmefra

Klik her for at købe en smagekasse, så du sammen med vennerne kan se showet fra stuen eller terassen.

Find forhandler

Smag med fra plænen i tivoli

Klik her hvis du ønsker at købe en billet til plænen i Tivoli med både mad og drikke. 

UDSOLGT

smag med fra en livepartner

Vi vil løbende offentliggøre livepartnere (barer, caféer, restauranter og lign.) hvor du kan smage og se med på storskærm.

Find din nærmeste Livepartner

Gå ikke glip af en nyhed

Vi offentliggører løbende bryggerier, livemusik, kendte gæster og andre spændende nyheder om Verdens Største Virtuelle Ølsmagning på Facebook. For at følge med, skal du blot finde eventet på Facebook, eller bare klikke på linket nedenfor.

Skabt i samarbejde af

Hvad er Verdens Største Ølsmagning?

Efter 5 successfulde virtuelle ølsmagninger, er Craft Makers Collective og Anarkist Beer & Food Lab gået sammen med Tivoli for at skabe Verdens Største Virtuelle Ølsmagning. Har du tidligere deltaget i Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning, så ved du allerede lidt om hvad du kan forvente. Hele showet sendes live og er fyldt med underholdning, livemusik, kendte gæster og naturligvis gode danske specialøl. Du kan være med til at slå rekorden på hele tre forskellige måder. 

Sådan deltager du i Verdens Største Virtuelle Ølsmagning 

Vi har sørget for at du kan være med på tre forskellige måder.

Du kan invitere vennerne over og smage med fra stuen eller terassen, du skal blot købe en smagekasse. Vi anbefaler at man er 2-3 personer pr. kasse. Forud for smagningen bliver smagekassen til Verdens Største Virtuelle Ølsmagning sendt hjem til dig. Det eneste du skal, er at fylde køleskabet med de velsmagende danske specialøl. Smagekasserne afsendes fra uge 16. Hele showet livestreames på TV2 Play, og bare rolig, der er et prøveabonnement med i smagekassen. 

Hvis du vil smage med fra første række, har du mulighed for at købe billet til eventet på Plænen i Tivoli (det er herfra vi sender), men vent ikke for længe, da der er et meget begrænset antal billetter i salg.

Er der lidt langt til Tivoli, og vil du stadig gerne have den gode stemning med, så kan du også deltage hos en af vores live-partnere. Det er barer, restaurationer, caféer og lign. der sender smagningen live på storskærm. Følg med på Facebook eventen og se om der kommer en partner i nærheden af dig. Vi offentliggør dem løbende. 

Hvilke øl er der med i smagningen? 

Vi har nedsat et ambassadørgruppe bestående af både legender og kyndige folk fra den danske bryggeribranche. De har i fælleskab peget på bryggerier, øl og øltyper og hjulpet med at sammensætte ølsmagningen.

Til Verdens Største Virtuelle Ølsmagning kan du derfor forvente, at komme bredt rundt i det danske øllandskab på både bryggeri, øltyper og geografi. Der indgår i alt 12 danske specialøl i smagningen - Fra 12 forskellige bryggerier naturligvis. Når smagningen er slut, kan du slutte af med en af de to velsmagende after-tasting cocktails, som der også følger med. Dagen efter har vi også sørget for en Dagen-der-på-øl.

Hvem er med i showet? 

Vi offentliggør løbende livemusikere, bryggerier, gæster og anden underholdning på Facebook eventen “Verdens Største Virtuelle Ølsmagning”, så skynd dig ind og tilmeld dig allerede i dag, så går du aldrig glip af en god nyhed.