Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Nøgne Ø

#100

27 DKK
ekskl. pant

Ikke på lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Et jubilæum der gik over gevind. Egentlig skulle det bare, være en hyldest til de ansatte, men den humlede barley wine tog normændene med storm. Nøgne Ø har fremtryllet en øl der lykkes med en at være maltet, men alligevel let, for så at sparke igennem med en humle, der giver den en massiv bitterhed. Øllen har højere alkoholprocent fordi den har gæret længere.

 

Smag sammen med andre gode øl

Nøgne Ø

#100 Sixpack

138 DKK 162 DKK
Craft Makers Collective

Bitter sweet symphony

155 DKK

Da Nøgne Ø #100 for første gang blev brygget d.17 august 2004, var den oprindelig tiltænkt de ansatte for at fejre batch #100. Den blev dog så populær, at de var “tvunget” til at brygge mere og sælge til folk udefra. Denne øl er mørk og rig på humle og forlanger din fulde opmærksomhed. Vi anbefaler man nyder denne øl i et glas med stilk, da det frembringer aromaen og det fulde smagsbillede. Øllen egner sig typisk ikke som en mad-øl, men prøv den gerne til kraftige kødretter eller krydret mad. Nydes bedst i den bløde stol foran pejsen.

Nøgne Ø

Den norske digter og dramatiker, Henrik Ibsen betegnes som en af de vigtigste i Det Moderne Gennembrud og ’nøgne ø’, er en poetisk betegnelse, som Ibsen brugte til at beskrive de utallige skarpe, ufrugtbare klipper, der er synlige i det hårde hav ud for Norges sydlige kyst

læs mere