Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
LTD

Albani

Albani Jubilæumsøl

21 DKK
ekskl. pant

Albani Jubilæumsøl

21 DKK

På lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Når Albani Bryggerierne fejrer jubilæum, lanceres der traditionen tro en jubilæumsøl. Sådan er det naturligvis også i år, hvor det stolte fynske bryggeri kan fejre 160 år på bagen. Tidligere har jubilæumsøllene taget folket med storm, og er blevet en fast del af bryggeriets sortiment, således er en Classic fra Albani faktisk jubilæumsøllen fra 1999.

Jubilæumsøllen anno 2019 tager som tidligere jubilæumsøl sit udspring i grundlægger Theodor Schiøtz’ gamle opskrifter. I denne øl er der skruet lidt ned for den moderne frugtagtige humlesmag. Til gengæld har den en karamelagtig sødme, og bitterheden er balanceret. Og farven er helt rød.

Øllet sendes på gaden med 12 forskellige etiketter; hver med et billede, der viser en del af Albanis 160-årige historie.

Om jubilæumsøllet fra 2019 skal ende som en klassiker, er naturligvis op til dig at bestemme.

Smag Albani: 160-års Jubilæumsøl i en box

Albani

Albani Jubilæumsøl Sixpack

108 DKK 126 DKK
Albani

Albani Boxen

61 DKK

Ludvig Theodor Schiøtz satte den første bryg over den 7. november 1859, siden har Odense-bryggeriet Albani brygget øl til fynboer og andet godtfolk med hang til fynsk kvalitetsøl. Bryggeriet var en af byens før­ste in­du­stri­virk­som­he­der, og er stadig placeret centralt i Odense, både hvad angår adresse og betydning.

De mange år med godt øl i hanerne kræver, at man holder sig skarp. Der skal både leves op til den stolte arv og historie, samtidig med at der skal tænkes nyt.  F.eks. Albani Special-serien, der startede i 2016 med Mosaic IPA og siden er udvidet med bl.a. Albani Centennial Pale Ale og East Kent Golding Brown Ale.

Med smag for historien.

Albani

”Der ligger meget sjæl i, at vi stadig brygger i de gamle bygninger, vi altid har været i.”

læs mere