Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
Box

Alkoholfri Gin & Tonic

Nydelse - med god samvittighed

265 DKK

Alkoholfri Gin & Tonic

265 DKK

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Ikke alle trends giver mening, men denne gang er der god logik bag. Rundt om i verden vokser markedet for alternativer til alkoholen, mange ønsker drikkevarer med lav- eller ingen alkoholprocent, men ønsker ikke at gå ned på kvalitet- og smagsoplevelsen. Indgangsvinklen kan være forskellig – sundhed, graviditet, arbejde, bilkørsel eller måske bare et ønske om generelt at skære ned på alkohol.

På cocktailsiden har det ført til mocktails, og naturligvis kan Craft Makers Collective levere lækre og nemme løsninger på den front.

– Herbie Virgin, verdens første alkoholfrie gin. Mix den (én del) med to dele tonic og du er klar. Tjek evt. om dine venner kan smage forskel, vi kan garantere det bliver ikke nemt, for Herbie Virgin er destilleret med en række nøje udvalgte botaniske urter og krydderier, som giver både smag og duft som du kender den fra den almindelige Gin og Tonic.

Med i boxen får du to tonics fra danske Oh Deer. Økologisk tonic, inspireret af de klassiske engelske tonicvand. Hverken for sød eller for tør.

Plus to tonics hentet ned fra de italienske alper. Ren og naturlig med et mildt twist af rosmarin. Terme di Crodo.