Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW

Ørbæk Bryggeriet

American lager

19 DKK
ekskl. pant

American lager

19 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

American lager er perfekt til sommerens havefester, når solen skinner og grillen er fundet frem efter en dejlig dag på stranden. Ørbæk har forsøgt at nytænke lager/pilsner øllen med inspiration fra USA. De har derfor valgt udelukkende at bruge amerikanske humletyper i deres øl, og de har valgt at tilsætte dem flere forskellige steder i produktionen. Det betyder blandt andet, at American Lager er en stærk humlet pilsnertype øl med masser af smag. American Lager er desuden også glutenfri.

På trods af at American Lager er en meget humlet øl, er den meget let drikkelig med en pirrende bitterhed. Den har en frisk smag fra humlen samtidig med at den har letheden fra en pilsner/lager. Den dufter skønt af citrusfrugter.

Øllen passer perfekt til mad lavet på grillen til skøn sommeraften. Den går også godt sammen med kylling, salater samt orientalsk- og mexicansk mad. Det er en i øvrigt også en rigtig god øl til de mere stærke retter med masser af smag og chili.

Ørbæk Bryggeriet

“Der har været bryggeri på adressen i Ørbæk siden 1906. Stakitøl, var op gennem tiderne bryggeriets store sællert. Efter svære år startede bryggeriet op igen i 1997, først med økologiske sodavand og juice. I 2001 var tiden moden til at genoptage ølbrygningen.”

læs mere