Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW

Nordisk Brænderi

Aquavit Monastery snaps

255 DKK

Aquavit Monastery snaps

255 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Skal han holde sig sund og rask, holde sygdommen fra døren, så vidste man allerede i datiden, at vejen måtte gå igennem, det de kaldte “water of life”, og det gør vi på en måde, stadig den dag i dag. Munkene på klostrene eksperimenterede med urter som kommen, timian og honning, og Nordic Aquavit Monastery er hyldest til munkenes arbejde med at skabe en helbredende drik. Derfor er det netop også de ingredienser som den rene akvavit, Monastery er bygget på. Tilsat og destilleret med mynte, bygmaltsirup og kamilleblomst, så er det nærmest at være god ved sig selv, at nappe et glas Nordic Aquavit Monastery.

Skål på munkene og et godt helbred. ​

Medlem af Eventyrernes Klub, destillatør og en helt igennem “good guy”, naturligvis af den beskedne type, sådan er det og må det være, når man slår sig ned ved  Hødalen i Jammerbugten i den vilde nordjyske natur. Her producerer Anders Bilgram kvalitetsfyldte og spændende brændevine og snaps – og senere kom gin, rom og whisky til. Gode og gerne lokale råvarer. Vand fra egen vandboring. Tilsat lidt eventyr. Så har du, Nordisk Brænderi.

Nordisk Brænderi

I ly af Jammerbugten omsætter Nordisk Brænderi den ædle smag af nordens frugter, bær og urter til innovativ premium-spiritus.

læs mere