Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW

Bad Company

Bad Boy Coffee Liqueur

200 DKK

Bad Boy Coffee Liqueur

200 DKK

Kun 6 tilbage på lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

I hjertet af Vesterbro smedes Bad Boy Coffee Liqueur med bare næver og uanede mængder af kærlighed. I modsætning til andre kaffelikører fremstilles Bad Boy af cold brew kaffe, som giver smagen stor sødme, mindre bitterhed og dyb kompleksitet. Ved at bruge cold brew brygning udnytter man kaffebønnernes fulde aromatiske potentiale, der giver Bad Boy noter af mørk chokolade, bær og citrusfrugter.

Cocktails med Bad Boy Coffee Liqueur

Den Klodsede Bjørn

Espresso Martini sampak

450 DKK
Den Klodsede Bjørn

White Russian sampak

450 DKK
Den Klodsede Bjørn

Black Russian sampak

450 DKK

Bad Boy fremstilles så naturligt som muligt uden snyd og dikkedarer. Det handler om at få smagen frem i kaffen og ikke snige den ind bagefter med udtræk, aromaer og andre listige tricks. Indholdet består kun af 3 ingredienser; exceptionel kaffe , sukker og den reneste alkohol nord for ækvator. Opskriften er lige så enkel som en velsmurt popsang, og smagen rammer lige så bredt.

Kaffen er helt unikt udviklet i samarbejde med Copenhagen Coffee Lab og består af en kombination imellem bønner fra Colombia og Brasilien. Begge lande er kendt for fyldige og chokolade-søde kaffebønner. Bad Boy er desuden lavet på hvedebaseret finsprit fra Trolden Bryghus, hvilket giver likøren en mindre spids og en mere afrundet smag.

Likøren rocker evergreens som white russians og espresso martini , men Bad Boy kan langt mere end det. Den anbefales som avec i et glas med is, der helt optimalt ledsager en fed tiramisu, eller en anden tung dessert. Eller prøv deres signatur drink; en Bad Boy Fizz , der består af Bad Boy, citron, vodka og danskvand. En forfriskende kaffe-lussing til gæsterne, der sætter pris på godt vejr og en opkvikkende stemning.

Bad Company

"...Jens Lund, manden bag Bad Company er på ingen måde dårligt selskab. Faktisk er både han og hans lille likør firma umådelig godt selskab. Tager du ikke vores ord for gode varer, så prøv en af Bad Companys lækre velsmagende likører eller slå vejen forbi Matthæusgade på Vesterbro, hvor Jens både har butik og fremtyller de håndlavede likører"

læs mere