Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail
NEW

Kunstbryggeriet Far og Søn

Barley Wine (70 cl)

90 DKK
ekskl. pant

Barley Wine (70 cl)

90 DKK

På lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail

Barley wine, er en særlig britisk tradition, hvor man afstod fra den franske vin og holdt sig til denne stærke ale type, denne udgave fra Kunstbryggeriet Far & Søn lander på 8%. Øllet lagres længe (gerne op mod to år) og giver den en vinøs og fyldig smag, som vi kender den fra sherry og portvin.

Denne flotte og velsmagende Rødbrune ale har en markant sødme, som dog mødes af en tilpas bitterhed fra humlen. En øl der udvikler sig og ændrer karakter fra første til sidste slurk, grundet påvirkning af rummets temperatur.

Barley Wine kan med stor succes, ligesom vinen, nydes i et stort rødvinsglas. Bruges gerne til de stille øjeblikke, hvor roen skal sænke sig og de store tanker og samtaler skal have vinger. Et godt match til dessert, som afløser for netop sherryen eller portvinen.

Brygget på en tidligere tiders “gårdøl”-produktionskoncept. Især inspireret af den mådet brygget blev lavet før industraliseringen og stor-skala produktion. Før i tiden blev øl brygget i store kar, som udnyttede tyngdekraften til at lade brygget sive fra kar til kar. De brugte ikke pumper. Far & Søn benytter bl.a. denne metode ved hjælp af “kraner” til at løfte karene og æade øllet lbe fra det ene til det næste.

Opskrifterne er inspireret af denne “gård” tilgang, og der bruges gærstokke, der tilføjer syre til brygget, som i gamle dage. Resultatet i karakter og smagskraft egner sig særdeles godt til det nordiske køkken.

Og glemte vi at nævne, at øllet naturligvis er ufiltreret og upasteuriseret.

Kunstbryggeriet Far og Søn

Håndbrygget øl med fokus på det gode håndværk, råvarekvalitet og unikke smagsoplevelser.

læs mere