Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
LTD

Theodor Schiøtz Brewing co.

Batch no. 1 Nordic Triple Porter

299 DKK
ekskl. pant

Ikke på lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Dette er første bryg fra Theodor Schiøtz mikrobryggeriet. Der er kun brygget 1859 flasker af denne Batch no. 1. og forseglet med voks. Kun 1 pr. kunde. 

En Nordic Triple Porter med 12,5% alkohol, der siden har lagret på cognacfade i 10 måneder.

Den udfordrende Anarkist. En række bryg, hvor brygmestre har sluppet deres passion og kreativitet løs for at skabe en serie af øl, der udfordrer det forventede.

Om øllen siger de selv: “Vi valgte at brygge en af bryggerfagets mest ypperlige øltyper, en meget stærk (12,5% vol.) kraftig, men fløjlsblød porter, og at give den et umiskendeligt nordisk præg. Øllet er brygget på udsøgte malte; Pilsner, pale ale, münchner, karamel og hele to typer chokolademalt, samt de tyske (Perle), engelske (East Kent Goldings) og New Zealandske (Motueka) humler.

På Theodor skubbes der til konventionerne, derfor suppleres de klassiske råmaterialer med hylde- og kirsebærsaft, slåen og lyngblomst som smagsgivere med tydeligt lokalt, nordisk præg.

Gæret med klassisk ale-gær fra Burton-on-Trent i England, og derefter lagret øllet i 10 måneder på cognacfade, for at give det ekstra dybde, fylde og kompleksitet.

Drik ”Batch no. 1 – Nordic Triple Porter” i et rummeligt glas, så du kan nyde den fascinerende duft, en stille aftenstund i familiens eller gode venners lag. Eller prøv at servere den til en kraftig chokoladebaseret dessert, eller bare et godt stykke chokolade. Så kommer den helt til sin ret.

God fornøjelse!

 

Theodor Schiøtz Brewing co.

En iver efter at forandre det middelmådige til det bedre.

læs mere