Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW

Schiøtz

Belgisk Dubbel

48 DKK
ekskl. pant

Belgisk Dubbel

48 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Inspireret af klassiske belgiske dubbels (den lette ende af dubbel-skalaen), men denne øl har fået et klassisk, nordisk Schiøtz strejf qua en tydelig smagssætning med hyldebær og kirsebær, og er ’lettet’ med 10% sukker af ekstrakten.

FARVE OG KLARHED: Mahogni-rødbrun farve og næsten blank (centrifugeret).

KROP OG MUNDFØLELSE: Fyldig, sødmefuld og cremet krop, blød mundfølelse, let syrlig ’prikken’ og middel karbonering.

BALANCE: Markant fyldighed, let sødlig med en balanceret, middel til lav blød bitterhed og et balancerende indslag af frugtsyrlighed.

AROMA OG DUFT: Klassisk ’belgisk’ (nelliker og banan) aromatisk duft med en maltnote af karamel og tørret frugt. Let, men mærkbar frugtduft fra både gær og tilsat frugt, ingen humlearoma.

SMAG: Let sødlig, tydelig maltkarakter, tørret frugt og karamel, mærkbar smag af friske røde bær, ingen humlesmag, lav bitterhed men en balancerende frugtsyrlighed. Middellang, ret kompleks eftersmag med sødme, syrlighed, alkoholvarme, malt og frugt.

Denne øl passer til Stegt kød – and, gris, kalv og okse – vildt, kraftige desserter, kraftige oste, gerne salte (blåskimmel, camembert).

ANDRE KARAKTERISTIKA: Høj drinkability (i fht. alkohol og farve), pæn skumdannelse og middel skumholdbarhed.

Schiøtz

“I 1859 ankom apotekeren, højskolelæreren og bryggeren med det store hjerte og mod Theodor Schiøtz til Odense. Med ham som spydspids fik drømmen om et bryggeri i (på det tidspunkt) danmarks andenstørste by vinger, Albani var født.”

læs mere