Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW

Casa Mariol

Rød Vermouth (Catalonien)

160 DKK

Rød Vermouth (Catalonien)

160 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Noter af timian og rosmarin og giver minder af krydderier som kanel. Har en passende bitterhed, men rundes af karamel noter.

Smager forfriskende, smooth og med lang eftersmag.

Botanicals: timian, grøn valnød, appelsinskal, kardemomme, malurt og rosmarin

Vermouthen vender tilbage. På cafeer og barer serveres igen vermouth i cocktails og neat. Bølgen startede i Spanien efter finanskrisen, hvor mange var trætte af dyre og komplicerede importøl og Pingusvine serveret på fortovscafeer. Istedet ville man gerne have den simple bitter/søde vermouth, som kan købes til en meget fair pris per glas.

Med et tørt middelhavsklima, for det meste kalkholdige jordarter og kombinationen af to fremherskende vinde, en tør og en fugtig, holdes vinmarkerne i en meget sund tilstand. Fremragende forhold til at lave vermouth af høj kvalitet.

Denne vermouth fra Casa Mariol er modnet via den traditionelle solera metode i 6 år i trætønder.

 

Casa Mariol

Vermouthen vender tilbage. På cafeer og barer serveres igen vermouth i cocktails og neat. Bølgen startede i Spanien efter finanskrisen, hvor mange var trætte af dyre og komplicerede importøl og Pingusvine serveret på fortovscafeer. Istedet ville man gerne have den simple bitter/søde vermouth, som kan købes til en meget fair pris.

læs mere