Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW

Ørbæk Bryggeriet

Classic

19 DKK
ekskl. pant

Classic

19 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Denne Classic er en helt traditionel bayersk øl, der er lavet med en pilsnergær. Ørbæk har dog valgt at give vores Classic lidt af ”et tjekkisk twist”. De har nemlig tilsat den tjekkiske Saaz humle, som er med til at give øllet en nærmest parfumeret duft af blomster og lyse druer. Derudover er der også brugt to forskellige karamelliserede malte, som udover at give øllet sødme, også giver den typiske Classic smag og duft, som vi alle kender og holder af. Den tjekkiske humle gør dog denne Classic mere og frisk og let drikkelig end mange andre Classic øl.

Ørbæk Classic dufter skønt parfumeret af humle aroma fra Saaz humlen. Øllen har en dejlig fylde og sødme, der stammer fra de karamelliserede malte, som harmonerer godt med friskheden fra humlen.

Denn let drikkelig øl, kan sagtens kan nydes både en varm sommerdag, til påskebordet eller til en af julens mange julefrokoster. Den passer perfekt til det kolde frokostbord, men går også godt sammen med fisk, lyst kød og smagfulde orientalske retter.

Ørbæk Bryggeriet

“Der har været bryggeri på adressen i Ørbæk siden 1906. Stakitøl, var op gennem tiderne bryggeriets store sællert. Efter svære år startede bryggeriet op igen i 1997, først med økologiske sodavand og juice. I 2001 var tiden moden til at genoptage ølbrygningen.”

læs mere