Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW LTD

Craft Makers Collective

Craft Beer Adventskalender

224 DKK
ekskl. pant

Craft Beer Adventskalender

224 DKK

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Årets adventskalender til ølentusiasten. Hver søndag i advent kan du nyde en ny lækker jule craft beer, det lyder da meget lækkert ikke?
Adventskalenderen kommer en en flot specialfremstillet trææske med låger og er særdeles velegnet som gave til en ølentusiast du holder af.

OBS. Begrænset antal, skal forudbetales. Vi sender i starten af November.

Se også vores advents- og julekalendere

Craft Makers Collective

Craft Beer- + Lørdag-I-Advent's Kalender

383 DKK 473 DKK
Craft Makers Collective

Specialøl Julekalender

500 DKK
Craft Makers Collective

Danske Specialøl Julekalender

702 DKK

Craft Beer Adventskalender til de voksne

Gør december lidt hyggeligere med Craft Makers Collective adventskalendere. Vi har samlet tre eksklusive adventskalendere, der vil vække glæde hos enhver elsker af den gode smag. Vælg imellem tre forskellige adventskalendere – rom, gin & tonic og craft beer, alle med fokus på det gode håndværk, kvalitet og historier lige så gode som et juleeventyr. 

Craft beer adventskalenderen indeholder fire særligt udvalgte craft beers. De leveres i en flot håndlavet trækasse, med fire nummererede låger, dermed vil hver adventssøndag byde på en smagfuld overraskelse, og gøre december ekstra hyggelig…også for de voksne. De fire craft beers er særligt udvalgt af Craft Maker Collectives panel af makers og ølnørder. Fokus har været på at udvælge øl der er velegnet til både nybegynderen, der er frisk på nye smagsoplevelser, samt ølentusiasten der gerne vil overraskes og udfordres.

Det er søndag, der er tændt op i brændeovnen, julegaverne er (forhåbentlig) i hus og Craft beer adventskalenderen kalder. Det bliver en god jul.

Craft beer rimer på jul

Op gennem 80’erne sneg vinen sig langsomt ind på danskernes julebord, men de seneste år har øllet vundet indpas igen, og med rette. Både historisk og smagsmæssigt giver det mening at adventskalenderen er fyldt med craft beer.

Ude vil kongen drikke jul” lød det i begyndelsen af 900-tallet om vikingekongen Harald Hårfager. Siden har øllet været en integreret del af den nordiske jul, mens den første danske julebryg efterhånden har mere end 125 år på bagen. De tunge, mørke og alkoholstærke øl står godt til julens fede mad, fordi det nærmest har en rensende effekt i munden.

Vi leverer naturligvis til døren, så du kan ønske god jul med stil.

Kender du nogen der har fortjent en ekstra velsmagende december med en Craft beer adventskalender? …og mon de kan lade være med at åbne alle låger på én gang?

Craft Makers Collective

Craft Makers Collective er en samling af store og små makers fra ind- og udland. CMC produkter er naturligvis nøje udvalgt af netop de fagfolk, der har fingrene i jorden i hverdagen. Kvalitet der holder hver dag, til hverdag og til fest.

læs mere