Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW

Ørbæk Bryggeriet

Dark Horse økologisk

19 DKK
ekskl. pant

Dark Horse økologisk

19 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Dark Horse er en flot rubinrød til brun Schwartzbier med et fint hvidt skum på toppen. Den er mørk og fyldig men alligevel forholdsvis frisk. Dark Horse har vundet en guldmedalje i Meininger’s International Craft Beer Award i 2019. Meininger’s International Craft Beer Award er en ølkonkurrence, der foregår i Sydtyskland, hvilket var helt perfekt, da Schwartzbier stammer fra området omkring Bayern i netop Sydtyskland.

Schwartzbier er en lagerøl, og vi anbefaler, at den bliver serveret ved en 5-8 grader. Den dufter dejligt af karamel, brun farin, brændte malte, chokolade, kaffe og lakrids. Mange af disse noter går igen i smagen, hvor du især vil opleve skønne, karamelliserede smage. Det er dog også en let drikkelig øl med en frisk humlesmag.

Nydes bedst til: Dark Horse er en øl, der helst skal nydes sammen med en god rød bøf eller en gryderet med okse- eller svinekød. Det kan fx være en lækker mørbradgryde. Den passer også godt sammen med det meste grillmad og smagfulde pastaretter.

Ørbæk Bryggeriet

“Der har været bryggeri på adressen i Ørbæk siden 1906. Stakitøl, var op gennem tiderne bryggeriets store sællert. Efter svære år startede bryggeriet op igen i 1997, først med økologiske sodavand og juice. I 2001 var tiden moden til at genoptage ølbrygningen.”

læs mere