Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Julen banker på døren. Craft Makers Collectives Deluxe Special Julekalender gør denne jul lidt mere lækker. Forkæl dig selv eller en der har fortjent den ultimative december med en pakkekalender der vil tænde julelys i øjnene på en elsker af specialøl.

Med hjælp fra Craft-nørder har vi smagt og udvalgt 24 craft beers fra den øverste hylde, der vil og kan imponere og udfordre enhver ølentusiast.

I boxen finder du et stort og varieret udbud af øltyper. Her er alt fra den lyse tørstslukker Wit (versionen i boxen er naturligvis med noter af appelsin, det er jo jul), over smagfulde ales (der passer fortrinligt til det danske julebord) til stoutens mørke (der vil varme på en kold decemberaften).

Som juletiden er også øllene i denne box noget helt særligt. I Deluxe Special boxen finder du bl.a. øl fra tre af de bedste bryggerier i verden, danske Mikkeller og To Øl samt norske Nøgne Ø, som alle er at finde på, RateBeers top 100 liste. Du vil blive udfordret af tyske Freigeist, når de byder på en Sour Hvede Ale brygget med vandmelon og citron, frosset i 4 måneder for at intensivere smagen, men du vil også blive forkælet, når en verdens mest anerkendte bryggere, danske Kissmeyer byder på en unik og skarp juleøl med strejf af hyldebær og kirsebær.

Øllene er pakket samlet i en box, så du frit kan vælge fra dag til dag, hvilken øl der passer til (jule)humøret lige netop den dag.

Lad december komme an.