Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
0%

Den Alkoholfrie Ølkasse

229 DKK

Den Alkoholfrie Ølkasse

229 DKK

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Flere alkoholfrie specialøl

Theodor Schiøtz Brewing co.

Anarkist: Hazy IPA (0,5%)

23 DKK
Ørbæk Bryggeriet

Brown Ale Fri

16 DKK
Brewdog

Nanny State

24 DKK

12 spændende alkoholfrie specialøl – Pakket så du kan finde din favorit.

Tiden hvor alkoholfrie øl var af ringere kvalitet end øl med alkohol er forlængst forbi. Det er i sær efterspørgslen, der er er mere end 3-doblet de seneste fem år og den teknologiske udvikling, der har været med til at drive kvalitetsløftet. Nu tilbyder rigtig mange danske og udenlandske bryggerier nemlig også en alkoholfri øl af ligeså høj kvalitet som de andre specialøl.

I boxen finder du:

2 x Brewdog – Nanny State
En pale ale brygget på intet mindre end 8 forskellige malte og en lang række lækre humlevarianter som Amarillo og Cascade. En dejlig tørstslukker fuld af smag, der kun giver lyst til en mere – Så er det jo godt, at der er to i kassen.

2 x Ørbæk Bryggeri – Brown Ale Fri
Fuldstændig som en almindelig brown ale… Bare med meget lavere alkoholprocent. Ørbæk Bryggeriet har brygget en Brown Ale med de samme ingredienser som normalt kommer i en Brown Ale, så du ikke går glip af noget som helst andet end ondt i hovedet dagen efter.

2 x Ørbæk Bryggeri – IPA Fri
En skøn tørstslukkende IPA med massere af citrusnoter. Til dig der ikke vil gå ned på kvalitet, men gerne vil gå ned på alkoholprocent. Den er er naturligvis økologisk – Ligesom alle de andre øl fra Ørbæk Bryggeri.

2 x Ørbæk Bryggeri – Fynsk Fri
En hyldest til Fyn. Fynsk Fri fra Ørbæk Bryggeri er en kalorielet og alkoholfri hvedeøl fyldt med smag af hyldeblomster og citrus. Den er perfekt til en sommerdag på terassen med en lækker let frokost.

4 x Anarkist: Hazy IPA
En vaskeægte tørstslukker, der i den grad giver lyst til mere. I glasset bliver du mødt af en uklar strågul IPA med en duft af blomster, citrus og tropiske frugter. Smagen er super frisk med en let maltkrop, blød bitterhed og fantastisk smag.