Best before:
Basqueland Brewing Project – Arraun Amber: 31/8-2019
Munkebo Brewery: Folkvang: 31/8-2019

Du danske sommer, jeg elsker dig,
skønt du så ofte har sveget mig.”

Oddset for en gentagelse af sommeren 2018 er nok desværre ikke særlig stor, derfor har vi lavet en helgardering, og blandet en box med øl der dækker dig ind ligegyldigt, hvor lunefuld den danske sommer viser sig at være. Her tørstslukkere til årets varmeste dag, øl til når der overskyet og en den mørke til de blæsende og regnfulde dage, hvor du er fanget indedørs i sommerhuset.

Når regnen banker mod ruden, så knap Alvin Imperial Stout op og gør indedagen til en fornøjelse. Med dens ristede kaffebønner og tørret skind fra kaffekirsebær og vaniljebønner, kan denne imperial stout sagtens afløse en kop kaffe.

Klar, lys og gylden, som den danske sommer (forhåbentlig bliver). Kissmeyer Garage Eagle Kiss byder på masser af aroma og smag, men med en moderat alkoholstyrke.

Theodor Schiøtz Brewing Co. vandt sølv ved The International Brewing Awards 2019 i kategorien – 5.5%-6.9% ABV Lager med deres Anarkist Motueka Lager. Solen vil skinne på dig og øllet, den dag du knapper den op.

Arraun Amber Ale fra det prisvindende Basqueland Brewing Project er med dens dybe smag af tropisk frugt, men også friskmalet kaffebønner en all-rounder. Lidt ligesom den danske sommer.

Munkebo på Fyn, serverer Folkvang. Weissbier til det danske folk, da den er brygget med en gær fra en honningbi. Den lette humlebitterhed giver en forfriskende og letdrikkelig øl på en varm varm sommerdag.

Vi gør opmærksom på, at boxen ikke indeholder regnponcho 😉