Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
Box

Den Mørke Ølbox

250 DKK

Ikke på lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Flere mørke øl?

Theodor Schiøtz Brewing co.

Schiøtz: Dybsort Porter Sixpack

150 DKK
Theodor Schiøtz Brewing co.

Anarkist: Brown Ale Sixpack

138 DKK

Om dagen er himlen grå, natten er mørk, det er koldt og vejret viser sig sjældent fra sin gode side. Med andre ord, den helt perfekte årstid til at tænde op i pejsen, sætte dig godt til rette og nyde en dejlig mørk øl. Vi har sammensat Den Mørke Ølbox, så du kan smage lidt forskelligt, hvem ved, måske finder du en ny favorit.

I boxen finder du

Small Batch Bornholm – Porter
En klassisk engelsk porter med fylde, tyngde, brændthed og røg som en porter skal være. Velegnet til østers, kraftige oste og chokoladedesserter. Smager af kaffe, chokolade og lakrids. Humle typer: Perle, East Kent Golding og Fuggles. Malt: Pale, Munich, Cara Gold, Chokolademalt, Røgmalt, Flaked Oat og Roassted Barley.

Schiøtz – Dybsort Porter
Forbilledet for denne porter er den engelske klassiske porter. Øllens smag er præget af den ristet malt med noter af chokolade, lakrids og kaffe samtidig med en let smag af bær, lyngblomster og lynghonning.

Bryghuset Winther Bargholz – Primo
PRIMO Dubbel fra Bryghuset Winther Bargholz har en rund og fyldig karakter og en fin afrundet maltsmag. Gæret med en af de få originale og tilgængelige Monastery-gær.

Schiøtz – Mørk Mumme
Denne middelalder øl er en mørk og maltet øltype. Der indgår syv malte og fire humletyper tilføjet en smule nordiske bær.