Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til GLS Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
Box

Den Mørke Ølbox

223 DKK

Den Mørke Ølbox

223 DKK

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til GLS Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Flere mørke øl?

Theodor Schiøtz Brewing co.

Schiøtz: Dybsort Porter Sixpack

150 DKK
Theodor Schiøtz Brewing co.

Anarkist: Brown Ale Sixpack

138 DKK

Om dagen er himlen grå, natten er mørk, det er koldt og vejret viser sig sjældent fra sin gode side. Med andre ord, den helt perfekte årstid til at tænde op i pejsen, sætte dig godt til rette og nyde en dejlig mørk øl. Vi har sammensat Den Mørke Ølbox, så du kan smage lidt forskelligt, hvem ved, måske finder du en ny favorit. Der er øl fra de helt mørke portere til de lidt lysere brown ales.

I boxen finder du

Small Batch Bornholm – Porter
En klassisk engelsk porter med fylde, tyngde, brændthed og røg som en porter skal være. Velegnet til østers, kraftige oste og chokoladedesserter. Smager af kaffe, chokolade og lakrids. Humle typer: Perle, East Kent Golding og Fuggles. Malt: Pale, Munich, Cara Gold, Chokolademalt, Røgmalt, Flaked Oat og Roassted Barley.

Schiøtz – Dybsort Porter
Forbilledet for denne porter er den engelske klassiske porter. Øllens smag er præget af den ristet malt med noter af chokolade, lakrids og kaffe samtidig med en let smag af bær, lyngblomster og lynghonning.

Trolden Bryghus – Coal-Wagon Brown Ale
Denne klassiske øl kendt fra specielt nord England og Skotland er brygget på crystalmalt, chokolademalt og rast barley. For at øllen ikke bliver for sød har man tilføjet Engelsk og Amerikansk humle. Du vil kunne smage noter af kaffe, rosiner, lakrids og chokolade.

Schiøtz – Mørk Mumme
Denne middelalder øl er en mørk og maltet øltype. Der indgår syv malte og fire humletyper tilføjet en smule nordiske bær.

Svendborgsund Bryghus – Brown Ale
Denne lette brown ale har en fin klar brun farve med let hvidt skum. Øllen dufter kraftigt af malt samt maltbolcher, ristet brød, nødder og lakrids. Den smager mildt af ristet korn, ristet brød, nødder og mørk karamel med en snert af bitterhed, slutteligt sniger smagen af lakrids sig ind.