Den rene bjørn vodka
Eco

Den Klodsede Bjørn

Den Rene Bjørn

299 DKK

Ikke på lager

At studier i russisk filosofi og meatfysik kan føre til en vodka, må vel tilskrives en af de små krøller livet til tider slår. Men sådan blev vejen for Frederik Plum og Den Rene Bjørn.

Lavet specielt til udvalgte danske Michelin restauranter. Den er ikke certificeret økologisk, pga. den lille produktion. Håndlavet i Danmark på et af verdens mindste destillerier. Vodkaen destilleres omhyggeligt tre gange på små portugisiske kobberkedler og hver batch laves kun i 75 liter, hvilket sikrer en unik smag i de håndnummererede flasker. Det traditionelle håndværk giver vodkaen en enestående karakter og fylde, der rangerer langt over industriproduceret alkohol.

Vodkaen er lavet på en blanding af den fineste byg- og hvedemalt fra danske marker og har en mere tæt og smøragtig grappa-tequila-agtig rå smag. Vodkaen er ufiltreret for at sikre, at smagen af den danske høst vandrer med i flasken.

Og er naturligvis inspireret af den præ-sovjetiske samogon-tradition (russisk moonshine, hjemmebrænd).

Den Rene Bjørn har bl.a. vundet guld i Chicago.

Dommerpanelet begrundede med følgende kommentar:

“Klar farve. Delikate, velsmagende aromaer af hvede og en frugtagtig nødde granola. Velsmagende med en levende, tør men stadig frugtagtig, let-til-medium krop og en peberet, nuanceret afrunding af rosinklid, kokosvand, peber og rugkiks. En dejlig kornet vodka med livlig håndværkskunst. Har en nærmest hvid whisky-lignende karakter. “

.

Den Klodsede Bjørn

Det gik op for mig, at jeg kunne kombinere mit indgående kendskab til russisk drukkultur med min drøm om at starte mit eget firma.

læs mere