Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
Box

Den ultimative Anarkist box

552 DKK

Den ultimative Anarkist box

552 DKK

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Kan du ikke få nok af Anarkist øl?

Theodor Schiøtz Brewing co.

Anarkist: Christmas Ale Sixpack

135 DKK
Theodor Schiøtz Brewing co.

Anarkist: Motueka Lager Sixpack

138 DKK

Er du fan af Anarkist øllene fra Theodor Schiøtz Brewing Co, så må det her være din nye yndlings ølbox. I boxen får du nemlig hele 24 lækre Anarkist øl. Perfekt hvis du vil byde dine gæster på lækre specialøl til julefrokosten, eller bare skal have fyldt køleskabet op inden jul og nytår.

Øllene i boxen:
Anarkist: Christmas Ale
En mere letdrikkelig juleøl i forhold til andre, men stadig med en kompleks smag. I stedet for at brygge en øl baseret på julens smage, har Theodor Schiøtz Brewing Co. valgt at brygge en øl der komplimenterer julens smage. Det er de sluppet mere end godt fra.

Anarkist: Ginger Pale Ale
Der er på ingen måde tale om en klassisk ginger beer. I Anarkist Ginger Pale Ale kombineres smagen af ingefær med bitterheden fra en pale ale. Det giver en frisk let drikkelig specialøl der passer til meget, men i sær sushi, fisk og skaldyr.

Anarkist: New England IPA
En New England IPA der ikke er som alle andre. Bitterhumlen er nemlig udeladt her, så den tørre bitterhed er væk. Derudover er der tilsat et godt skud rabarber og hyldeblomst saft. Så her er en New England IPA der i den grad leder tankerne hen på sommer.

Anarkist: Motueka Lager
En utraditionel lager. I stedet for at lave endnu en speciel specialøl, går de gode bryggere fra Theodor Schiøtz Brewing Co. tilbage til den lyse pilsner. I Motueka lageren leger de med Motueka humlens egenskaber. Resultatet er en læskende, forfriskende og frugtig lys pilsner.