Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW

Freigeist Bierkultur - Bierkompass

Fig Dish

23 DKK
ekskl. pant

Fig Dish

23 DKK

Kun 5 tilbage på lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Et samarbejde mellem Freigeist og BrauArt. BrauArt er et tysk bryggeri, der satser på specielle og spændende øl. Øl til de modige.

Fig dish er også en ganske speciel øl, baseret på figner. Er baseret på øltypen, Gose.  En klassisk tysk øl, men lidt besværlig øltype at brygge, pga. det høje indhold af hvedemalt, og (måske) derfor overset af mange bryggere i dag. Stammer oprindelig fra den tyske by Goslar, hvor den har fået sit navn fra floden Gose der løber igennem byen. Selvom den er baseret på hvedemalt, er smagen ikke lig de kendte tyske Weissbier. Laktosebakterier giver en sur øl, og Gose-øl fremstår tør og sprød, nærmest en lambic. Fig dish er syrlig og saltet.

Freigeist er modkulturen til den industrielle brygning med fokus på at genoplive og ajourføre Tysklands unikke historiske ølformer. Brygmesteren Sebastian Sauer, er fakkelbærer for den nye generation af tyskølkultur, hvor man gerne tager ud i verden og finder inspiration. Udfordrende øl, der ifølge Sebastian Sauers egne ord kommer til verden ud fra devisen: “Hvis det smager godt, og det ikke er giftigt eller ulovligt, og det er muligt at brygge, så gør vi det“.

Freigeist Bierkultur - Bierkompass

Das Reinheitsgebot (rent øl - bestående af vand, humle, malt og gær), har sikret Tyskland et enestående ry som ølnation, og har sikret en høj kvalitet, selv hos mainstream bryggerierne

læs mere