Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW LTD

Craft Makers Collective

Gin og Tonic Adventskalender

395 DKK
ekskl. pant

Gin og Tonic Adventskalender

395 DKK

På lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Verdens bedste adventskalender – I hvert fald hvis du elsker Gin og Tonic. Hver søndag i advent kan du nyde en ny lækker gin og tonic kombination, det lyder da meget godt ikke? Adventskalenderen kommer i en flot trææske med låger og er særdeles velegnet til en gin og tonic entusiast du holder af.

Køb sammen med en "Lille-Søndag-I-Advent's" Kalender

Gin Julekalender, der glæder hele fem gange

Ikke alle gaver skal under juletræet, derfor har Craft Makers Collective samlet tre eksklusive adventskalendere, der vil tænde julelyset i øjnene hos alle elskere af den gode smag. Vi tilbyder tre forskellige adventskalendere – rom, gin & tonic og craft beer, alle med fokus på det gode håndværk, kvalitet og historier lige så gode som et juleeventyr. 

Forkæl din kæreste, onkel, chef, forældre eller din helt egen nisse. Gin og tonic adventskalenderen, der leveres i en flot håndlavet trææske, med fire nummererede låger, så alle fire adventssøndage kan byde på en smagfuld overraskelse, vil med sikkerhed skrue julehumøret helt i top. Faktisk vil den gøre glæde hele fem gange – når den særlige pakkekalender gives og hver af de fire adventssøndage. Julen er også for de voksne.  

Adventskalenderen indeholder fire gin og tonics med fokus på høj kvalitet, det håndlavede og den gode historie. Der vil være noget at smage på for både nybegynderen og ginfeinschmeckeren, der gerne vil overraskes og udfordres.

It´s gin o´ clock hele december

Craft Maker Collectives Gin og tonic adventskalender spiller godt ind i en tid, hvor ginnen næppe har haft flere fans end netop nu, derfor vil den eksklusive æske og dens lækre indhold med sikkerhed blive påskønnet, som en god pauseknap i en ellers travl december.

Gin, som oprindelig var et lægemiddel opfundet i Holland 1575, er traditionelt båret af enebær. I dag eksperimenteres der med mange andre spændende botanicals som f.eks. havtorn, hyben og tang. Måske findes der en ny yndlingsgin i adventskalenderen.

I den travle juletid leverer vi naturligvis lige til døren, så du uden problemer kan ønske god jul med stil.

Kender du nogen der har fortjent en ekstra velsmagende december med en Gin og tonic adventskalender? …og mon den holder helt frem til fjerde søndag i advent? 

Craft Makers Collective

Craft Makers Collective er en samling af store og små makers fra ind- og udland. CMC produkter er naturligvis nøje udvalgt af netop de fagfolk, der har fingrene i jorden i hverdagen. Kvalitet der holder hver dag, til hverdag og til fest.

læs mere