Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
LTD

Craft Makers Collective

Gin og Tonic gaveæske

325 DKK
395 DKK
ekskl. pant

Gin og Tonic gaveæske

325 DKK
395 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Verdens bedste gaveæske – I hvert fald hvis du elsker Gin og Tonic. Hele fire gange kan du nyde en ny lækker gin og tonic kombination, det lyder da meget godt ikke? Gaveæsken kommer i en flot trææske med låger og er særdeles velegnet som gave til en gin og tonic entusiast du holder af – eller dig selv.

Se vores lækre smagebokse

Gin og Tonic gaveæske, der glæder hele fire gange

Forkæl din kæreste, onkel, chef, forældre. Gin og tonic gaveæsken, der leveres i en flot håndlavet trææske, med fire låger, der hver i sær byder på en smagfuld overraskelse, vil humøret med sikkerhed blive skruet helt i top. Faktisk vil den gøre glæde hele fem gange – når den særlige gaveæske gives og hver gang en gin og tonic nydes.

Gaveæsken indeholder fire gin og tonics med fokus på høj kvalitet, det håndlavede og den gode historie. Der vil være noget at smage på for både nybegynderen og ginfeinschmeckeren, der gerne vil overraskes og udfordres.

It´s gin o´ clock

Gin og tonic gaveæske spiller godt ind i en tid, hvor ginnen næppe har haft flere fans end netop nu, derfor vil den eksklusive æske og dens lækre indhold med sikkerhed blive påskønnet.

Gin, som oprindelig var et lægemiddel opfundet i Holland 1575, er traditionelt båret af enebær. I dag eksperimenteres der med mange andre spændende botanicals som f.eks. havtorn, hyben og tang. Måske findes der en ny yndlingsgin i gaveæsken.

Craft Makers Collective

Craft Makers Collective er en samling af store og små makers fra ind- og udland. CMC produkter er naturligvis nøje udvalgt af netop de fagfolk, der har fingrene i jorden i hverdagen. Kvalitet der holder hver dag, til hverdag og til fest.

læs mere