Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
Box

Hellige Tre Konger boxen

298 DKK

Hellige Tre Konger boxen

298 DKK

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

I kirken hylder man d. 6/1 de tre vise mænd Kasper, Melchior og Balthasar, de hellige tre konger, der kom med gaver til Jesus.

I vores verden er der tre helt andre konger, som fortjener en ekstra hyldest – Nemlig tre af de største øltyper.

Hellige Tre Konger Boxen er en hyldest til IPA, Lager og Stout. I boxen har vi pakket tre af hver type, der viser hvor stor forskel der kan være på en Lager, IPA eller stout.

Boxen indeholder:

Triple Point Brewing – Debut
Denne spændende nye IPA er både safting, brisende let og giver alligevel et kick. Fyldt med smag af passionsfrugt, blåbær og citrus. Brygget med Chinok, Citra, Simcoe og Mosaic humle. IPA’en er vegansk og gluten free.

Triple Point Brewing – Twistin Melon Hopped Märzen
Let drikkelig Amber lager med et twist af melon. Men smager det nu godt? – Ja, så godt at den har vundet sølv ved International Beer Challenge i 2019.

Triple Point Brewing – Helles Session Lager
Inspireret af let drinkelige øl fra München er denne Lager frisk og aromatisk med karakter. Den er pale men ikke ubetydelig. Brygget med humletyperne Admiral, Mittelfruh og Amerillo. Øllen er glutenfri og vegansk.

Familien Ølgaard – IPA
Lækker IPA på hele 6,9% med en bitterhed fra den anvendte humle og en let sødme fra malten.

Trolden Bryghus – IPA
Denne bitre IPA har en stor humleduft fra Engelsk, Amerikansk og New Zealandsk humle. Fortolket ud fra gamle britiske tradtioner fra emperietiden.

Familien Ølgaard – Pilsner
En dejlig læskende pilsner, den er ukompliceret og brygget til perfektion – Lige som den skal være.

Brasserie De Vezelay – Stout
Kraftig stout brygget på seks forskellige malte, herunder flere ristede. Stout de Vezelay har en mørk og intens smagsprofil med smagsnoter af kaffe og en let bitterhed.

Ø-Bryg – 1001
Denne øl er sort som natten og meget intens. Der er noter af lakrids, chokolade, mørkt sukker og valnød. Det anbefales at servere øllen ved 12 grader for at få alle aromaer frem.

Small Batch Bornholm – Porter
En klassisk engelsk porter med fylde, tyngde, brændthed og røg som en porter skal være. Velegnet til øster, kraftige oste og chokoladedesserter. Smager af kaffe, chokolade og lakrids.