Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail

Herbie Gin

Herbie Export

279 DKK

Herbie Export

279 DKK

På lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail

HERBIE GIN EXPORT er en lækker klassisk gin. Denne Gin er lavet med de nordiske krydderier i særlig fokus. Hånddestilleret med blandt andet enebær, danske æbler, kamilleblomst og citrusskal.

Danskernes foretrukne drink for tiden er Gin&Tonic og nu kan I nyde en danskproduceret gin, der har vundet dobbelt guldmedalje i USA. Navnet er Herbie Gin.

Herbie Gin er en London Dry Gin, hvilket betyder den er destilleriet med udvalgte botanicals, fx kardemomme, peber, danske æbler og alkohol af høj kvalitet og ikke tilsat sukker.

I USA har den vundet dobbelt guldmedalje i konkurrencen FiftyBestGin, der kårer verdens 50 bedste gin.

– At vinde en dobbelt guldmedalje allerede inden vi er gået i luften er jo helt vildt! Jeg skal love for, at udlandet har fået øjnene op for hvad vi går og laver i Danmark, siger Anders Bilgram.

– Vi havde en drøm om at lave en gin, der både gik godt til mad og som ville puse nyt liv i den lidt fortærskede nationaldrink Gin&Tonic, siger Anders Bilgram, der er er destillatør og en af folkene bag Herbie Gin.

HERBIE GIN EXPORT er mindre krydret i smagen, mere stilren og elegant. Egentlig var den tiltænkt kun at skulle eksporteres. Men mange danske bartendere har smagt den udenfor Danmarks grænser og efterspurgt en lancering i Danmark.

Herbie Export Gin – Dansk Gin med rødderne plantet fast i den nordjyske muld.

Herbie Gin

Er man på udkig efter udsøgt danskproduceret spiritus, kommer man ikke uden om Anders og Anders (Skotlander og Bilgram). De to er henholdsvis direktøren og destillatøren bag ginmærket, Herbie Gin.

læs mere