Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW Box

Strawberry Spritzer sampak

Spritzeren på besøg i mormors jordbærbed

268 DKK

Strawberry Spritzer sampak

268 DKK

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Sådan laver du en Strawberry Spritzer

  • Fyld et glas med isterninger
  • Tilføj godt med mousserende vin (ca. halvdelen af glasset)
  • Top op med Queens Jordbærlikør
  • Pynt med friske jordbær

Spritzeren kan dateres tilbage til det nittende århundrede og har ofte to forskellige oprindelses historier. Den ene peger mod Ungarn og Andras Fay nybyggede vinkælder. Blandt de inviterede var Anyos Jedlik, han havde medbragte tidens store opfindelse, sodavanden. Han besluttede sig for at blande de to. I dag serveres denne drink i Ungarn under navnet Fröccs.

Version to peger mod nabolandet Østrig, hvor man igennem længere tid eksperimenterede med at lave vin med bobler. Spritzeren fra alpelandet er traditionelt lavet med kold vin og kold soda, serveret i et vinglas uden is. Men i dag findes spritzeren i uendelige versioner.

Spritzeren faldt lidt af radaren omkring 90´erne, men er nu vendt tilbage i stor stil og er elsket af alle, lige fra hipster-loungen til havefesten for dens lette bobler og simple smag, der let kan mikses med bl.a. frisk frugt og krydderier. Ligegyldigt hvilken udgave, er det en perfekt makker til enhver dag der har brug for et skud bobler.

Denne box er til dig der ikke kan få din spritzer sød nok. Jordbær med bobler. Et match lavet i himlen.

Les Cordeliers Cremant – 120 års ekspertise og elegance, men stadig fuld af perlende ungdommelighed. Lavet  på Cloitre des Cordeliers, et kloster på UNESCOs verdensarvsliste. Produceret på de bedste Bordeuax druesorter og fremstillet efter den traditionelle champagnemetode, også kendt som Methode Champenoise.

Queens jordbær – Frisk likør lavet af danske kvalitetsråvarer, som mormor ville lave den. Intens smag af solmodne jordbær.