Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW Box

Low Alcohol Spritzer (Classic)

Fuld af smag - lav på alkohol

259 DKK

Low Alcohol Spritzer (Classic)

259 DKK

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Spritzeren kan dateres tilbage til det nittende århundrede og har ofte to forskellige oprindelses historier. Den ene peger mod Ungarn og Andras Fay nybyggede vinkælder. Blandt de inviterede var Anyos Jedlik, han havde medbragte tidens store opfindelse, sodavanden. Han besluttede sig for at blande de to. I dag serveres denne drink i Ungarn under navnet Fröccs.

Version to peger mod nabolandet Østrig, hvor man igennem længere tid eksperimenterede med at lave vin med bobler. Spritzeren fra alpelandet er traditionelt lavet med kold vin og kold soda, serveret i et vinglas uden is. Men i dag findes spritzeren i uendelige versioner.

Spritzeren faldt lidt af radaren omkring 90´erne, men er nu vendt tilbage i stor stil og er elsket af alle, lige fra hipster-loungen til havefesten for dens lette bobler og simple smag, der let kan mikses med bl.a. frisk frugt og krydderier. Ligegyldigt hvilken udgave, er det en perfekt makker til enhver dag der har brug for et skud bobler.

Der skal naturligvis også være mulighed for at nyde spritzerens glæder, selvom man ønsker at holde igen med alkoholen. Derfor har vi sammensat en box, hvor alkoholprocenterne er i bund –

Mondino Amaro – byder på en klassisk økologisk likør på kun 18% og kombinerer tysk håndværkskvalitet og italiensk livsglæde.

Fuldend din spritzer med ren og naturlig tonic, baseret på italiensk kildevand og med et mildt tvist af rosmarin fra Terme di Crodo.