Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Ming River

Ming River - Baijiu

  • Type:
  • Indhold: 70 cl
  • Alkohol: 45%
449 DKK

Ming River - Baijiu

449 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Ming River er resultatet af et fokus på at skabe en baijiu af uforlignelig kvalitet, som både kan drikkes rent men som også fungerer godt som base i drinks og cocktails. Smagsnoterne inkluderer ananas og anis med en blød afrunding. Ming River kan også serveres kold eller opvarmet (som saké) til krydret asiatisk mad.

Baijiu er verdens mest populære spiritus målt på salg, men den er stort set ukendt udenfor Kina. Med en volumen på ca. 1/3 af det globale spiritusforbug, er Baijiu større end vodka og gin tilsammen.

Baijiu, traditionelt kendt som “kinesisk ildvand”,  har været Kinas nationaldrik og er kendt som “en drik for generaler”.

Baijiu betyder “hvid spiritus” på kinesisk og dækker over en bred vifte af korn og græs-baserede spiritusser. Den hemmelige ingrediens i baijiu er qu (udtales “chew”) som er en luftbåren gærkultur. Den gør at duften og smagen af en baijiu er helt unik afhængig af præcis hvor den er destilleret.

Ming River

Ming River, fremstillet ved Luzhou Laojiao, Kinas ældste kontinuerligt destilleri siden 1573. Anvender traditionelle metoder, der er gået fra mester til lærling i over 20 generationer. Autentisk og kompromisløs kinesisk spiritus og ånd.

læs mere