Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Freigeist Bierkultur - Bierkompass

Morbus Kobold

24 DKK
ekskl. pant

Morbus Kobold

24 DKK

Kun 5 tilbage på lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Et samarbejde mellem Freigeist og Demory. Morbus Kobold er af øltypen Eisbock, der er en stærk Bockbier udsat for frysning. Præcis hvordan og hvornår det først skete, er ukendt, men en fortælling går på, at en doven bryggersvend efterlod øltønder ude i kulden. Først troede man, at øllet var ødelagt, da man på det tidspunkt ikke var klar over de forskellige frysepunkter for vand og alkohol. En årvågen brygmester besluttede at teste indholdet. Eisbock var født.

Denne mørkebrune øl er røget og stærk i smagen, men også med smag af tørre frugter der bringer en sødme til øllen. Mørkebrun farve og en cremet krop. En bemærkelsesværdig øl, du ikke glemmer.

Freigeist er modkulturen til den industrielle brygning med fokus på at genoplive og ajourføre Tysklands unikke historiske ølformer. Brygmesteren Sebastian Sauer, er fakkelbærer for den nye generation af tyskølkultur, hvor man gerne tager ud i verden og finder inspiration. Udfordrende øl, der ifølge Sebastian Sauers egne ord kommer til verden ud fra devisen: “Hvis det smager godt, og det ikke er giftigt eller ulovligt, og det er muligt at brygge, så gør vi det”.

Freigeist Bierkultur - Bierkompass

Das Reinheitsgebot (rent øl - bestående af vand, humle, malt og gær), har sikret Tyskland et enestående ry som ølnation, og har sikret en høj kvalitet, selv hos mainstream bryggerierne

læs mere