Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW Box

New Beers Boxen

New Year - New Beers

297 DKK

New Beers Boxen

297 DKK

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

New Year – New Beers

Start 2020 med lækre nye specialøl, som du nok ikke har smagt før. Vi er nemlig de eneste i Danmark der forhandler specialøl fra Triple Point Brewing i England og Brasserie De Vezelay i Frankring. I boxen er der en god blanding, så du kan smage på de to bryggerier. Der er pilsnertyper, IPA’er, mørke øl og lyse øl. Fra Frankrig er der også øl med smag af jordbær, og fra England én med smag af melon.

Boxen indeholder:

Triple Point Brewing – S’IPA
IPA med smag af citrus fra humletyperne Chinook og Centennial, hvor noter af bl.a. grapefrugt og citron er de mest dominerende. To af de andre humletyper, Cascade og Citra, bidrager med et strejf af mandarin og mango, der giver en frisk smag. Øllen også humletyperne Mosaic, Admiral og Simcoe. Øllen er vegansk og glutenfri.

Triple Point Brewing – Debut
Denne spændende nye IPA er både safting, brisende let og giver alligevel et kick. Fyldt med smag af passionsfrugt, blåbær og citrus. Brygget med Chinok, Citra, Simcoe og Mosaic humle. IPA’en er vegansk og glutenfri.

Triple Point Brewing – Twistin Melon Hopped Märzen
Let drikkelig Amber lager med et twist af melon. Men smager det nu godt? – Ja, så godt at den har vundet sølv ved International Beer Challenge i 2019. Den er brygget som en hyldest til malten, og herefter tilsat Perle og Huell Melon humle.

Triple Point Brewing – Helles Session Lager
Inspireret af let drinkelige øl fra München er denne Lager frisk og aromatisk med karakter. Den er pale men ikke ubetydelig. Brygget med humletyperne Admiral, Mittelfruh og Amerillo. Øllen er glutenfri og vegansk.

Brasserie de Vezelay – Brune Bio
Baseret på favorit øl fra Skotland, har de gode bryggere fra Brasserie Dé Vezelay her skabt et pragteksemplar af en Brown Ale. Det er vi i øvrigt ikke de eneste der synes, den har høstet mange priser i Frankrig og udlandet.

Brasserie de Vezelay – Stout
Kraftig stout brygget på seks forskellige malte, herunder flere ristede. Stout de Vezelay har en mørk og intens smagsprofil med smagsnoter af kaffe og en let bitterhed.

Brasserie de Vezelay – French Pale Ale
Brygget udelukkende på de bedste franske råvarer. Der er anvendt bygmalt fra Bordeaux og humle fra Alsace. Det er en pale ale, der fra første tør er delikat, frisk i duften og en fornøjelse at drikke. Smagen er rund og afbalanceret med et strejf af citrus.

Brasserie de Vezelay – Barbe Rouge
En jordbær IPA lyder måske som en sommerøl, men Barbe Rouge fra Brasserie De Vezelay kan nydes året rundt. Ved skænkning bemærker man hurtigt den unikke røde glød. Duften er frisk med noter af jordbær. Den er let i munden med en let bitterhed og smag af jordbær.

Brasserie de Vezelay – IPA de Vezelay
En let og frisk IPA brygget på nøje udvalgte malte og hulme. IPA De Vezelay er fuld af smag og kompleksitet, men alligevel let drikkelig. I følge dem selv, er det en øl brygget til IPA entusiasterne – Vi er enige.