Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Theodor Schiøtz Brewing co.

Anarkist: New England IPA

23 DKK
ekskl. pant

Anarkist: New England IPA

23 DKK

På lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Her over 100 år efter, at Theodor Schiøtz fornærmede sin sidste embedsmand, lever hans ånd stadig på bryggeriet. Vi sætter en ære i, lige som han, at overgå det forventede. Denne IPA, er brygget med Mosaic-, Motueka- og Pacific Gem-humle samt et skud rabarber.

 

FRUGTIG, OG AFBALANCERET BITTERHED

Her over 100 år efter, at Theodor Schiøtz fornærmede sin sidste embedsmand, lever hans ånd stadig på bryggeriet. Vi sætter en ære i, lige som han, at overgå det forventede. Denne IPA, er brygget med Mosaic-, Motueka- og Pacific Gem-humle samt et skud rabarber og hyldeblomst, som supplerer den frugtige humlekarakter. Vi har udeladt bitterhumle, så du slipper for den tørre bitterhed.

– UDSEENDE

Let sløret/uklar med en nærmest orange farve og et flot skum.

– MUNDFØLELSE

Fyldig og let perlende øl der ikke bliver hængende for længe og giver derfor hurtig plads til en tår mere.

– DUFT

En liflig duft af topiske frugter, såsom citron og lime, samt en frisk aroma af hyldeblomst og rabarber. Dertil kommer en mere diskret duft af mørke bær, blomster og sort peber. Dog kan maltbasen stadigvæk duften igennem alt den humle og frugt herlighed.

– SMAG

Cremet og meget frugtig smag. Som at have en god sommerdag i munden. Alle noterne fra humlerne træder igennem, så man først fornemmer alle citrus frugterne danse på tungen for derefter at kunne finde noter at den tilsatte hyldeblomst og rabarber.

Theodor Schiøtz Brewing co.

En iver efter at forandre det middelmådige til det bedre.

læs mere