Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
Eco

Nohrlund

Nohrlund Aperitivo

  • Type:
  • Indhold: 70 cl
  • Alkohol: 15%
190 DKK

Nohrlund Aperitivo

190 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Nohrlund Aperitivo – Kan både drikkes alene – evt. som en pre-dinner drink på terrassen før maden kalder eller brug den til at tviste din spritzer. Nohrlund leverer en klassisk, sommerlig aperitivo med fremtrædende smage af bitter appelsin, sødmefuld citrusfrugt, rabarber og grape. Smagen er frisk og lækker og vil fremtvinge et ”mmm” i dine cocktails og hos dine gæster.

Smagsnoter:
Appelsin, citronskal, rabarber og grape.

Nohrlund, kendt for deres pre-mixed cocktail, giver dig mulighed for at nyde elegancen og kompleksiteten fra en cocktail ligegyldigt om du står på en mark i Thy, til et bryllup på Sydfyn, en festival i indre København eller sidder hjemme i din stue.

Men en god idé gør som bekendt det ikke alene, og det var helt naturligt for drengene bag Norhlund at satse på kvalitet og økologi, når den perfekte cocktail skulle sammensættes.
Til en perfekt cocktail skal der naturligvis bruges en velsmagende spiritus af høj kvalitet som base. Til det formål har de gennem års erfaring og nørderi fundet frem til en lille serie af spiritusser, de anvender til deres cocktails.

Der har været en stor efterspørgsel på disse spiritusser, derfor har Norhlund valgt at tappe deres økologiske premium spiritus på flasker. Mulighederne er mange, men vi foreslår, at du leger videre derhjemme. Aprøv forskellige cocktailopskrifter, mix og smag, og hvem ved, måske står du selv én dag og har ramt noget nyt og spændende.

Serien består af en lys og mørk rom, en vodka, en gin og en aperitivo.

Nohrlund

Nohrlund repræsenterer en verden af håndlavede cocktails på flaske inspireret af den nordiske tradition. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste typer spiritus, rene friske råvarer og kompromisløs kvalitet.

læs mere