Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
Eco

Nohrlund

Nohrlund Gin

  • Type:
  • Indhold: 70 cl
  • Alkohol: 41.5%
315 DKK

Nohrlund Gin

315 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Nohrlund Gin – Når du får lyst til at bruge din Nohrlund gin til andet end Gin and Tonic, så prøv Gin Mojito, Dry Martini, Bramble eller en Tom Collins. Nohrlunds Gin er nemlig yderst velegnet til brug i cocktails.
Klassisk fremstillet. Frisk i smagen. Krydret i duften og meget imødekommende i smagen med vilde enebær, citronskal, korianderfrø, salvieblomster, tørret orris rod og hyldeblomst.

Botanicals:
Enebær, orris rod, tør hyldeblomst, rosmarin, citrongræs, korianderfrø og salvie.

Nohrlund, kendt for deres pre-mixed cocktail, giver dig mulighed for at nyde elegancen og kompleksiteten fra en cocktail ligegyldigt om du står på en mark i Thy, til et bryllup på Sydfyn, en festival i indre København eller sidder hjemme i din stue.

Men en god idé gør som bekendt det ikke alene, og det var helt naturligt for drengene bag Norhlund at satse på kvalitet og økologi, når den perfekte cocktail skulle sammensættes.
Til en perfekt cocktail skal der naturligvis bruges en velsmagende spiritus af høj kvalitet som base. Til det formål har de gennem års erfaring og nørderi fundet frem til en lille serie af spiritusser, de anvender til deres cocktails.

Der har været en stor efterspørgsel på disse spiritusser, derfor har Norhlund valgt at tappe deres økologiske premium spiritus på flasker. Mulighederne er mange, men vi foreslår, at du leger videre derhjemme. Aprøv forskellige cocktailopskrifter, mix og smag, og hvem ved, måske står du selv én dag og har ramt noget nyt og spændende.

Serien består af en lys og mørk rom, en vodka, en gin og en aperitivo.

Nohrlund

Nohrlund repræsenterer en verden af håndlavede cocktails på flaske inspireret af den nordiske tradition. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste typer spiritus, rene friske råvarer og kompromisløs kvalitet.

læs mere