Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW

Ørbæk Bryggeriet

Ørbækker

19 DKK
ekskl. pant

Ørbækker

19 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Findes der næsten noget bedre end en kold pilsner en varm sommerdag?
Ørbækker er lige netop sådan en øl. Den er frisk, sprød og let at drikke – og så har lige lidt mere at byde på end din sædvanlige pilsner.

Ørbæk Pilsner er en tjekkisk inspireret pilsner. Der bruges den tjekkiske humle Saaz, der allerede i 1800-tallet blev brugt til at lave den traditionelle pilsner i Tjekkiet. Det er en unik humle, som giver øllen en skøn blomsterrig aroma.

Ørbækker er en rigtig tørstslukker, og den tjekkiske inspiration gør den dejlig frisk i smagen. Den har udover sin friske smag af blomster og lyse druer, en skøn eftersmag af abrikos og mandarin.

Nydes bedst til: Ørbækker er en let drikkelig øl, der passer ekstra godt på det kolde frokostbord sammen med rugbrød, kolde frikadeller og en lækker æggemad. Den kan desuden også sagtens nydes sammen med fisk, lyst kød, salater og orientalsk mad. Så kan den selvfølgelig også bare nydes som den er i godt selskab med familie og venner.

Ørbæk Bryggeriet

“Der har været bryggeri på adressen i Ørbæk siden 1906. Stakitøl, var op gennem tiderne bryggeriets store sællert. Efter svære år startede bryggeriet op igen i 1997, først med økologiske sodavand og juice. I 2001 var tiden moden til at genoptage ølbrygningen.”

læs mere