Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
Eco 0%

Oh Deer Tonic

Oh Deer Ginger Beer

18 DKK
ekskl. pant

Oh Deer Ginger Beer

18 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Oh Deer – it´s a Ginger Beer!

Oh Deer er dansk og økologisk. Deres classic og rabarber tonics har fået en ny makker i Dyrehaven og i det danske drinks-landskab, Ginger Beer. Stilen, tankerne og den høje kvalitet er naturligvis som vi kender det fra de to andre. Ginger Beer er perfekt balanceret mellem sødme, syre og de krydrede noter fra ingefær. Forvent mere spark og bid end hos de traditionelle ginger beers du kender fra supermarkedet. Er stærk nok smagsmæssigt til at stå på egne ben, men er også perfekt til drinks. Prøv f.eks. en Dark & Dusty, Moscow Mule eller en Gin Mule.

 

Cocktails med ginger beer

Den Klodsede Bjørn

Moscow Mule sampak

314 DKK

Oh Deer er grundlagt af Mikkel, Martin og Anders med det ædle mål for øje at skabe en serie af tonics, der tager udgangspunkt i Danmark og den danske natur.
Bosat lige ved Dyrehaven nord for København, har de observeret og lade sig fascinere af kronhjorten på utallige fælles løbe- og gåture i den fantastiske park. Derfor var det naturligt, at den majestætiske kronhjort skulle repræsentere deres forsøg på at forkæle din yndlings gin med lokalt håndværk og økologiske råvarer.
OH DEER. WHAT A TONIC!

Oh Deer Tonic

Oh Deer er grundlagt at Mikkel, Martin og Anders med det ædle mål for øje at skabe en serie af tonics, der tager udgangspunkt i Danmark og den danske natur.

læs mere