Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
Eco LTD

OriGinCPH

OriGinCPH Summer Fruit

350 DKK

OriGinCPH Summer Fruit

350 DKK

På lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Hvem skulle have troet, at sommerens redning kommer fra Måløv.

Redningskransen til overlevelse på terrassen i en hed dansk sommer, kommer i form af  OriGinCPH Summer Fruit.

En økologisk gin, vakuum destilleret, fyldig, frisk og sødmefyldt og imødekommende med masser af frugt. Forvent noter af bl.a. appelsin, bourbon vanilje, hindbær og rabarber.

Sendt ud i en – Limited Edition (1.000 nummererede flasker), så tøv ikke, hvis sommeren skal reddes.

Gintossen skriver om OriGinCph Summer Fruit:

Op med parasollen – invitér vennerne – og smid den nye “OriGinCph Summer Fruit” i glasset… så bliver dagen ganske enkelt ikke meget bedre!
Prøv sommerens friske og sødmefyldte gin, der med sine lækre noter af bl.a. appelsin, bourbon vanilje, hindbær og rabarber, passer perfekt sammen med en Fever-Tree Mediterranean Tonic. Fyld glasset med isterninger og klem en bred bane appelsin udover din GT.Resultatet er en lækker, letdrikkelig drink, der både vil glæde nye som garvede gintosser! Vi tør godt spå, at dette bliver en af sommerens store hyggespredere!Vi synes dette er en “terrasse basker” som skal nydes en dejlig sommeraften med gode venner…

Venskab og gin. Så skal der ikke meget mere til, før lykken er nået. Sådan er det også for de to venner og gin-pionerer, Martin og Carsten.  ‘

I Måløv har de etableret et lille destilleri, hvor de har investeret i et vakuum stills, der gør dem i stand til at eksperimentere og udvikle på gin som vi kender den i dag. Mikrodestillering når det er mest nørdet og velsmagende.

OriGinCPH

Venskab kan føre til mange ting. I dette tilfælde blev det Gin.

læs mere