Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Den Klodsede Bjørn

Røgbjørnen vodka

299 DKK

Røgbjørnen vodka

299 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Røget vodka. Det smager lige så vildt (godt) som det lyder.

Røgbjørnen vodka er inspireret af røg-sochu eller mezcal; den type spiritus, der ofres til guderne i Japan og Mexico. Den passer perfekt til cocktaileksperten, der gerne vil lave drinks som Smoky Mary, Smoky Martini osv.

Røgbjørnen er en dansk, håndlavet røgvodka, som laves i små batches på cirka 150 flasker. Malten ryges på biodynamiske vinskud fra en vindbonde i Nordsjælland, inden den bliver destilleret til vodka. Den er lavet på 100% bygrøgmalt, som virkelig får lov til at smage igennem.

Smagsnoter: Frisk malt, brød, Crème brûlée sødme, græs, new make, hvid peber, brændt røgmalt.

Maker siger: “Vodkaen har stærkt røgpræg ved åbning. Røgen mildnes og ændres som flasken iltes pga. røgens flygtige karakter.”

 

At studier i russisk filosofi og meatfysik kan føre til en vodka, må vel tilskrives en af de små krøller livet til tider slår. Men sådan blev vejen for Frederik Plum og Den Klodsede Bjørn. Håndlavet i Danmark på et af verdens mindste destillerier. Vodkaen destilleres omhyggeligt tre gange på små portugisiske kobberkedler og hver batch laves kun i 75 liter, hvilket sikrer en unik smag i de håndnummererede flasker. Det traditionelle håndværk giver vodkaen en enestående karakter og fylde, der rangerer langt over industriproduceret alkohol.

Den Klodsede Bjørn

Det gik op for mig, at jeg kunne kombinere mit indgående kendskab til russisk drukkultur med min drøm om at starte mit eget firma.

læs mere