Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
33%

Kunstbryggeriet Far og Søn

Saison (70 cl)

90 DKK
ekskl. pant

Ikke på lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Saison er landøl. Brygget ude på gårdene, så der var tørstslukkere klar til folkene i marken på de varme dage. En øltype, der om nogen læner sig perfekt op ad Kunstbryggeriet Far & Søns tanker om, hvordan øl skal brygges. Håndlavet og med tanker og inspiration fra “gård”tilgangen. Derfor er det næsten også overflødigt at sige, at denne Saison sidder lige skabet.

Denne frugtige og krydret overgæret ale, er så gul som afgrøderne på marken. Med noter af jordbund og med en maltkrop, der matcher enhver karl i marken. Forvent en rund fylde, mens den friske kulsyre giver øllet et særligt liv.

Ølprofilen matcher fortrinligt det danske frokostbord, fiskebordet eller det lette ostebord.

FOODPAIRINGS

Brygget på en tidligere tiders “gårdøl”-produktionskoncept. Især inspireret af den mådet brygget blev lavet før industraliseringen og stor-skala produktion. Før i tiden blev øl brygget i store kar, som udnyttede tyngdekraften til at lade brygget sive fra kar til kar. De brugte ikke pumper. Far & Søn benytter bl.a. denne metode ved hjælp af “kraner” til at løfte karene og æade øllet lbe fra det ene til det næste.

Opskrifterne er inspireret af denne “gård” tilgang, og der bruges gærstokke, der tilføjer syre til brygget, som i gamle dage. Resultatet i karakter og smagskraft egner sig særdeles godt til det nordiske køkken.

Og glemte vi at nævne, at øllet naturligvis er ufiltreret og upasteuriseret.

Kunstbryggeriet Far og Søn

Håndbrygget øl med fokus på det gode håndværk, råvarekvalitet og unikke smagsoplevelser.

læs mere