Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Freigeist Bierkultur - Bierkompass

Schampus Weiße Vintage

219 DKK
ekskl. pant

Schampus Weiße Vintage

219 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Schampus Weiße Vintage er lavet i samarbejde med Bayrischer Bahnhof og Schneeeule. En øl der strækker begrebet øl til det yderste – Går under stilarten , Brett Berliner Weise. Har lagret i mere end et år i tønder og kan sammenlignes med champagne. Schampus bobler og prikker og er afbalanceret i sin sødme fra druerne, men forvent ligeledes bid og Brettanomyces og champagne gæret. Processen er lang og kompleks og har fået kærlighed og pleje undervejs. Skal nydes afkølet.

Har du lyst til at udfordre og servere noget anderledes for dine gæster, er det her et godt bud. Gem den evt. til nytårsaften, som afløser eller supplement til champagnen. De kan med fordel gemmes, så køb evt. flere og nyd én til nytår hvert år, og smag hvordan smagen udvikler sig.

Freigeist er modkulturen til den industrielle brygning med fokus på at genoplive og ajourføre Tysklands unikke historiske ølformer. Brygmesteren Sebastian Sauer, er fakkelbærer for den nye generation af tyskølkultur, hvor man gerne tager ud i verden og finder inspiration. Udfordrende øl, der ifølge Sebastian Sauers egne ord kommer til verden ud fra devisen: “Hvis det smager godt, og det ikke er giftigt eller ulovligt, og det er muligt at brygge, så gør vi det“.

Freigeist Bierkultur - Bierkompass

Das Reinheitsgebot (rent øl - bestående af vand, humle, malt og gær), har sikret Tyskland et enestående ry som ølnation, og har sikret en høj kvalitet, selv hos mainstream bryggerierne

læs mere